Te Wieriks’ Anti Corona Spray’

Samen met Te Wierik 100% effectief tegen het Covid-19 virus

Te Wierik’s ANTI CORONA SPRAY is uitvoerig getest bij het BlueTest laboratorium in Glasgow UK, het officiële lab waar alle Covid-19 testen voor de Britse overheid worden gedaan. Uit deze testen is gebleken dat de ANTI CORONA SPRAY 100% effectief is tegen het Covid-19 of ook wel het corona virus genoemd.

Te Wierik’s Anti Corona Spray is een vloeibare reiniger op waterbasis. Dit product is speciaal ontworpen om door middel van verneveling of ook wel fogging genoemd, stoom en/of spray ruimtes te reinigen in kantoren, tandarts-, dokters-, fysiopraktijken, algemene ruimtes van VvE’s, zorgcentra, winkels, horeca, etc. inclusief het aanwezige interieur. In tegenstelling tot het gebruik van perioxiden voorkomt dit product verkleuring of ook wel corrosie genoemd van leer en stof en is het veilig voor lakken, lijmen, kunststoffen, metalen enz.

Eenmaal aangebracht in de ruimte zal het product neerslaan op elk oppervlak en direct aan het werk gaan. Tijdens dit proces creëert de Anti Corona Spray een omgeving waarin ziekteverwekkers zich niet kunnen vermenigvuldigen en overleven. Eenmaal gedroogd/verdampt op het oppervlak, zullen de op kationen gebaseerde stoffen een moleculaire beschermlaag vormen die herkolonisatie van pathogenen tot wel 24 uur voorkomt.

Zie hier hoe wij een ruimte desinfecteren...

Cee-Bee A18-S Disinfecting Spray Cleaning from Gert Elhorst on Vimeo.

Niet alleen ‘Spray’, maar ook als ‘Interieurreiniger’

Te Wierik’s Anti Corona Interieurreiniger op alcoholbasis, is ontwikkeld met de kennis en ervaringen uit de vliegtuigindustrie en perfect toepasbaar in de interieurreiniging. Dit unieke product voldoet aan de hoogst denkbare eisen van veiligheid en werkzaamheid zoals die in de luchtvaart voorgeschreven zijn.

Naast direct actieve Isopropyl alcohol bevat Te Wierik’s Anti Corona Interieurreiniger de werkzame stof Benzalkoniumchloride die een tijdelijke hygiënisch beschermende laag achterlaat van maximaal 24 uur. Gebruik de interieurreiniger voor de dagelijkse reiniging van hygiënisch veel aangeraakte oppervlakken en voorwerpen zoals tafels, aanrecht, koelkast, wastafel en toilet, maar ook deurklinken, lichtschakelaars en het toetsenbord van de computer.

Met Te Wierik’s Anti Corona Interieurreiniger reinigt u niet alleen het oppervlak maar maakt u het in 1 schoonmaakbeweging ook nog eens corona-, virus- en bacterievrij.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want tot 500 m3 betaalt u slechts €100,- om uw ruimte corona-vrij te maken. Voor iedere m3 betaalt u €0,30 per m3. Dit bedrag is exclusief btw en voorrijkosten.

De specialist hebben wij voor u in huis

Dus verder zoeken is niet meer nodig…

Hij weet van de hoed de rand door zijn jarenlang ervaring en nieuwsgierigheid op het gebied van specialistisch schoonmaken en desinfecteren. Daar komt bij dat Marcel een interne opleiding bij CeeBee hem een kenner van jewelste maakt op dit gebied. Neem contact op met Marcel te Wierik, onze schoonmaak-expert op het gebied van COVID-19 en corona. Geen vraag is hem vreemd. Marcel is te bereiken op 0572-394 553. Of klik hier voor het maken van een afspraak.