Meerjaren schoonmaakplan

Trots introduceren wij van Te Wierik Specialistische Reiniging het ‘meerjaren schoonmaakplan’. Dit ‘meerjaren schoonmaakplan’ is een selectie uit schoonmaakwerk aan de buitenkant van je woonhuis vastgesteld voor een langere periode. 
 
Zo ben je 4 seizoenen van het jaar, gegarandeerd van een schoon en verzorgd uitziend woonhuis. Wist je trouwens dat het meehelpt om je woonhuis in goede staat te houden?
 
Hoe gaan we te werk? Wij van Te Wierik Specialistische Reiniging luisteren graag eerst naar je 'schoonmaak wensen' en weten door de jarenlange ervaring precies wanneer en op welk moment er gereinigd mag worden. Aansluitend maken we dan met elkaar een afspraak wanneer en hoe vaak we schoon komen maken en welke kosten daarbij komen kijken.
 
Een van de belangrijkste redenen om een ‘meerjaren schoonmaakplan’ te maken, is om de schoonmaakkosten inzichtelijk te maken… maar zeker ook om de schoonmaakkosten te minimaliseren. En mocht er tijdens het schoonmaakwerk door ons opgemerkt worden dat er onderhoud aan het woonhuis wordt vereist, dan zullen wij je dit natuurlijk altijd laten weten. 
 
Interesse in ons ‘meerjaren schoonmaakplan’? Dan komen wij graag kosteloos naar je toe om advies 'op maat te geven’. Onze specialist legt dan graag uit waarom en hoe vaak een bepaald onderdeel van het woonhuis gereinigd dient te worden. Ter aanvulling overhandigt onze specialist je dan een brochure waarin alle werkzaamheden uitgelicht worden die tijdens het ‘meerjaren schoonmaakplan’ uitgevoerd kunnen worden.
 
 
Samen spreken we een duidelijk planning en kostenplaatje af, waarna je je geen zorgen meer hoeft te maken... ja echt, zo eenvoudig kan het zijn.
 
Te Wierik Specialistische Reiniging is al jaren dé specialist in Salland en Overijssel op het gebied van ontzorgen op het gebied van reinigen.
Afbeelding1