Sloopwerkzaamheden

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar slopen doen wij graag... maar dan wel kleinschalig!

Niet alleen sloopwerkzaamheden tijdens renovatie-trajecten, maar wij zijn er ook ter ondersteuning.

Zo kunnen wij u het gehele voorwerk van een renovatie-project uit handen nemen. En zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden en een woning verlaten, kan de voormontage starten.

Hierbij een opsomming van wat wij zoal doen:
- Sloopwerk van toiletten, badkamers, keukens, enz.
- Inplakken van de woning met stuckloper
- Sloopwerk
- Sleuven slijpen
- Opleveringsschoonmaak
- Afdoppen en verwijderen sanitair: wij slaan een efficiëntie slag door in de woningen zelf water af te doppen. Normaal gesproken komt hier een installateur voor. Doordat wij toch in de woning aanwezig zijn voor het inplakken en slopen, is dit kostenbesparend en wordt de overlast voor de bewoners beperkt. De woningen worden altijd ruim ingeplakt en bij het slopen is er altijd een goede stofafzuiging. 

Naast bovengenoemde werkzaamheden, helpen wij graag met hand-en-span diensten op de bouwplaats. Denk hierbij aan het plaatsen van materialen in de woning, het sjouwen van specie, het ondersteunen van de timmerman enz.

Te Wierik Specialistische Reiniging is al jaren dé specialist in Salland en Overijssel op het gebied van slopen en ondersteuning bieden in de bouw.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie... de specialisten van Te Wierik Specialistische Reiniging staan u graag te woord.

sloop