Portfolio

Te Wierik Specialistische Reiniging met meer dan 25 jaar ervaring doet meer dan alleen schoonmaken. Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden willen wij dit in deze portfolio graag aan u laten zien. En misschien ook wel omdat wij best trots zijn wat wij samen met onze klanten bewerkstelligen. Want zoals u kunt zien is ons werk best divers... 

 • Veelzijdig specialistisch reinigen in Zwolle

  Veelzijdig specialistisch reinigen in Zwolle

  Voor de mensen die geen idee hebben van wat er allemaal te reinigen valt aan de buitenzijde van een gebouw, die moeten onderstaande eens lezen. Hier zie je een gespecificeerde omschrijving van de werkzaamheden waarmee wij vorige week tijdens een klus aan de Curans Hobbemakade in Zwolle zijn begonnen voor onze vaste partner Lenferink Vastgoedonderhoud. - Reinigen betonafdekker dakrand - Reinigen bovenzijde bovenste betonnen overstek galerij - Reinigen betonafdekkers uitkragende balkons - Reinigen betonafdekkers balkons begane grond - Reinigen betonbakken onder kozijnen - Reinigen bovenzijde betonrand in gevel - Reinigen betonwerk liften op dak - Reinigen straatwerk bij plantenbak - Reinigen straatwerk trappenhuis zijde bij plantenbak - Reinigen straatwerk garage ingang zijde bij plantenbak - Reinigen straatwerk bij school - Reinigen trap bij school en het straatwerk er naar toe En of het nu ver weg is in Amsterdam, Assen of dichterbij in Deventer, Dalfsen of in onze thuisstad Raalte… Op de begane grond of op grote hoogte... Eénmalig of als onderdeel van een méérjaren plan... het maakt ons niet uit waar wij specialistisch voor u mogen reinigen. Wij staan graag voor je klaar, stropen altijd gemotiveerd onze mouwen op en bovenal, wij doen het met veel enthousiasme en plezier.
 • Beton en kunststof reinigen van woningen in Assen

  Beton en kunststof reinigen van woningen in Assen

  Voor onze partner Lenferink Vastgoedonderhoud mogen wij de komende 3 weken in Assen heel veel reinigen. Helemaal daar in Assen hoor ik je vragen? Ja, in Assen, daar waar jaarlijks de TT Assen is. Wist je dat deze motorraces gemiddeld, inclusief trainingen, zo’n 130.000 bezoekers trekt? Het TT circuit parkeergelegenheid biedt aan circa 23.000 auto’s en 25.000 motoren? En oh ja, wist je trouwens dat de letters TT staan voor 'Tourist Trophy’? Maar goed… Bij 86 woningen gaan wij dus de betonnen diktekanten en daken van de bergingen reinigen en de betonnen consoles bij de hoekwoningen. Ook de betonnen waterslagen en de kunststof boeien van al deze woningen en bergingen. Het reinigen van het beton gebeurt trouwens met onze eigen hogedrukspuit, het kunststof doen we gewoon ouderwets en grondig, zoals het hoort... met de hand. Even terugkomend op dat motorracen, misschien worden wij wel sponsor, staat wel mooi zo toch... ons logo? 🤔
 • Specialistische reiniging Albert Heijn Almere

  Specialistische reiniging Albert Heijn Almere

  Wij komen niet alleen bij 'Appie’ voor onze alledaagse boodschappen, maar ook zakelijk komen we regelmatig over de vloer bij deze grootgrutter. Zo mochten we vorige week weer aantreden in Almere. Dit keer niet alleen voor werkzaamheden op de grond, maar ook 21 meter daarboven! In opdracht van Beheer Europa Have hebben mijn collega’s zònder hoogtevrees de luifel inclusief boei schoongemaakt. Hiervoor hebben wij onze eigen 21 meter lange Niftylift knikarm hoogwerker gebruikt. De hogedrukspuit hebben we ook dit keer weer gehuurd van Twiek Service en Techniek (www.twiekteuge.nl) omdat onze eigen Mc Clean gebruikt werd op een andere klus. De collega’s mèt hoogtevrees, konden trouwens ook de mouwen opstropen, want zij hebben alle ramen aan de buitenzijde, hoge ramen binnenzijde, het lastig bereikbare separatieglas en al het glas in de parkeerkelder twee-zijdig gewassen. Het ramenwassen doen we trouwens al vele jaren bij deze Albert Heijn in Almere en 30 andere Albert Heijn's en Gall & Gall’s verspreid over heel Nederland. De moeite waard om te vermelden is dat vorige week het contract is getekend om dit ook weer in 2022 te mogen doen. Kijk, dit is dan toch weer een bevestiging dat we het goed doen en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever.
 • Herfst in Zwolle en Deventer

  Herfst in Zwolle en Deventer

  Het is weer zover, de herfst is in ons land. Heb persoonlijk niet zo veel met dit seizoen, geef mij maar de zomer of de winter. Kan niet wachten om binnenkort weer op de latten te staan in Oostenrijk. Herfst betekend daarentegen voor ons op het werk een drukte van belang. Onze klanten kunnen met name onze hulp goed gebruiken bij het verwijderen van blad uit de regengoten en de spinnenraggen uit de raamkozijnen. En zo zijn er nog tal van schoonmaakvoorbeelden te noemen die herfst gerelateerd zijn. Kan je ook onze schoonmaakhulp gebruiken en ben je nog geen klant bij ons… wij horen graag van je. Herfstweer heeft ook invloed op de boeidelen van huizen en bergingen. Zo hebben wij afgelopen week de boeidelen van 39 bergingen in Zwolle mogen reinigen. Dit alles in opdracht van onze partner Lenferink Vastgoedonderhoud (www.lenferink.com). En wat dacht je van kozijnen? Voordat de schilders van Koolhof (www.koolhofbv.nl) aan de slag gingen met hun vakwerk, hebben wij het houtwerk van een school in Deventer gereinigd. Zo konden zij vlot aan de slag wat weer resulteerde in een prachtig eindresultaat.
 • Ondersteuning- en opleveringsschoonmaak werkzaamheden

  Ondersteuning- en opleveringsschoonmaak werkzaamheden

  Hilgenkamp Bouwservice uit Heino is niet alleen jullie partner als het gaat om nieuwbouw, verbouw of onderhoud… maar zij zijn ook onze partner met wie wij graag samenwerken. Wij worden regelmatig door hen benaderd om een klus op te pakken om zo met elkaar een perfect eindresultaat te realiseren. Dat deze klussen heel divers en niet alledaags zijn, iets waar wij dus van houden... laat ik graag zien aan de hand van deze voorbeelden: In Zwolle en Raalte zijn wij bezig geweest om dakpannen te verwijderen en in Lemelerveld hebben wij opleverings-schoonmaak-werkzaamheden uitgevoerd na de verbouwing van zes woningen met twee woonlagen en een zolder. Wij hebben de ramen aan de binnen- en buitenzijde gewassen, de kozijnen, vensterbanken en deuren afgenomen. Ook hebben wij de badkamer en toilet compleet gereinigd en de woningen bezemschoon achtergelaten. De foto’s laten overduidelijk zien dat deze klussen samen met Hilgenkamp Bouwservice uit Heino ook nu weer een succes is. Sta jij ook voor of heb je te maken met een ‘specialistische reiniging’ uitdaging? Neem dan contact met mij op, wij van Te Wierik Specialistische Reiniging en onze partners denken graag met je mee. En oh ja, het maakt voor ons niet uit of het een grote of kleine uitdaging is, wij gaan altijd voor een perfect eindresultaat! https://www.hilgenkampbouwservice.nl
 • Schoonmaken op grote hoogte - Amsterdam

  Schoonmaken op grote hoogte - Amsterdam

  Sinds deze week weet ik het zeker: Amsterdam is de allermooiste stad van Nederland! Niet alleen omdat mijn favoriete club daar voetbalt, maar omdat ik het nu zelf ook gezien heb tijdens werkzaamheden op enorme hoogte… ja, ik ben verkocht! Deze week zijn we namelijk in opdracht van Palet Vastgoedonderhoud (https://paletvgo.nl) ver boven de begane grond, begonnen met reinigingswerkzaamheden aan de Amstelboulevard in Amsterdam. Palet Vastgoedonderhoud heeft ons niet alleen dit werk gegund, ze hebben voor ons ook de bereikbaarheid geregeld, omdat onze eigen hoogwerker niet hoger komt dan 30 meter. We maken hier de balkonvloeren, diktekanten, plafonds en de hekwerken van de balkons schoon. Aansluitend wassen we de ramen en reinigen we de kozijnen. Op grote hoogte schoonspuiten doen wij niet alleen voor zakelijke klanten mag je weten. Zo hebben we direct na de bouwvak-vakantie een dak mogen schoonspuiten in opdracht van een particuliere klant. Gelukkig konden we dit keer hier wel bij met onze eigen hoogwerker… ander hadden wij op onze beurt weer een beroep moeten doen op Palet, haha. We hebben trouwens gereinigd met onze eigen Mc Clean hogedrukreiniger die met gepaste druk en heet water de beste resultaten geeft zodat dit dak er weer jaren tegenaan kan.
 • Reinigen daken woningen - Staphorst

  Reinigen daken woningen - Staphorst

  We weten het zeker! Sinds deze week hebben wij er twee grote vrienden bij. We gaan het vast merken aan de grote cadeau’s in onze schoenen tijdens de heerlijke avondjes in december. Laten we eerlijk zijn, wat is er nu fijner voor Sinterklaas en Amerigo dan over schone daken te lopen? En dan ook nog eens over daken in Staphorst, want daar zijn wij vorige week gestart met het reinigen van de daken van 8 woningen in opdracht van Bouwbedrijf Gebr. Meijer uit Raalte (https://gebrmeijer.nl). Ja we weten het, het is vreemd om midden in de zomer te praten over Sinterklaas. Maar wij vonden het toch wel leuk om deze gedachte met jullie te delen. Voor deze klus hebben wij gebruik gemaakt van een hoogwerker en onze eigen Mac Clean hogedrukspuit.
 • Reinigen woningen - Almere

  Reinigen woningen - Almere

  Soms komen wij weleens op een klus, waarvan je van te voren weet dat het een klus is waarvan je eer van je werk gaat krijgen. Nou dit is er zo een, aan de Gaffel in Almere. Hier zijn wij vorige week gestart in opdracht van Palet Vastgoedonderhoud https://paletvgo.nl. Een mooi project waar wij met onze Mac Clean hogedrukspuit ons werk goed kunnen doen, met als bijkomend voordeel dat we kunnen zien waar we gebleven zijn. Vol enthousiasme en met de grootste plezier van de wereld reinigen wij daar van maar liefst 32 woningen de kunststof gevelbekleding, de betonnen muurafdekkers, de betonnen luifels, het metselwerk, de platte daken en aansluitend wassen wij uiteraard alle ramen van deze woningen.
 • Lamellen reiniging van overkapping veranda

  Lamellen reiniging van overkapping veranda

  Het maakt ons eigenlijk niet uit of we bij particuliere of zakelijke klanten onze mouwen mogen opstropen. En dat komt omdat wij van ons werk houden. Komt door de veelzijdigheid, het goede contact met de klanten en onze leveranciers.En als wij klaar zijn met ons werk en de klant is 100% tevreden… kijk, daar doen we het voor. Voor wat betreft de veelzijdigheid zijn deze twee projecten in Luttenberg en Heino een goed voorbeeld: het reinigen van de lamellen in de overkapping van de veranda’s. Wij hebben bij de reiniging gebruik gemaakt van de producten van Juma Solutions (https://www.jumasolutions.com) en de foto’s laten zien dat wij, ook nu weer, eer van ons werk mogen hebben en men voor een zeer lange tijd weer ècht kan gaan genieten van de zon die schijnt op hun veranda. Heeft u ook een reinigingsklus waarvan u weet dat die gereinigd kunnen worden, maar niet precies hoe? Neem dan contact met ons op, want wij weten zeker dat wij de oplossing voor u hebben.
 • Onze breed inzetbare medewerkers

  Onze breed inzetbare medewerkers

  Te Wierik Specialistische Reiniging is een van de 3 partners van Onderpand. Onderpand, eigendom van Lenferink, Nijhof-Willemsen Installatie en PHB Deventer, richt zich op het verduurzamen, beheren en onderhouden van vastgoedportefeuilles van de overheid, semi-overheid en zakelijke markt. Door het combineren van de specialistische kennis wordt dit optimaal gerealiseerd. Een van de verbonden partners is Serco Dakspecialisten die net als wij met enthousiast personeel werken maar af-en-toe een tekort aan personeel hebben. Kijk, dan komen wij graag om de hoek kijken… want aan veel en enthousiast personeel is er bij ons geen gebrek! Sinds februari dit jaar werkt er dus een medewerker van Te Wierik Specialistische Reiniging zonder hoogtevrees dagelijks bij Serco Dakspecialisten. Zijn werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van daken, daklekkages oplossen, foto’s maken van daken, dakgoten, dakbedekking en afvoeren, dakbedekking maken en beveiligingen controleren. Heeft u ook weleens handen tekort voor een korte of langere periode? Neem dan contact met ons op, er is voor u altijd wel een medewerker beschikbaar.
 • Werkondersteuning en reinigen legerbasis

  Werkondersteuning en reinigen legerbasis

  We mogen er niet te veel ruchtbaarheid aan geven, maar omdat dit toch weer zo’n project is waar wij als specialistische reinigers graag aan mee mogen werken, willen wij jullie toch een tipje van de sluier oplichten. Eind mei zijn we begonnen met onze werkzaamheden op een… ssst, niet doorvertellen… legerbasis ergens in het land die gerenoveerd gaat worden. Maar liefst 6 keukens, een grote textielruimte en zo’n 50 tweepersoonskamers inclusief sanitaire ruimte, gaan grondig onder handen genomen worden. Voordat er echter gerenoveerd gaat worden, mogen wij de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Zo snijden wij de kitvoegen weg, reinigen wij de wandtegels en ook de vloertegels onder de douchebak, de ventilatieroosters en de ventilatiekanalen. Ook blazen wij de verwarming door. Zodra straks de renovatie erop zit, doen wij de opleveringsschoonmaak. Niet alleen de gehele binnenzijde van het gebouw, maar ook buiten maken wij het terrein schoon. Omdat het zo goed geheim is gebleven, weet niemand dat dit het tweede gebouw is waaraan wij meewerken. In het begin van dit jaar hebben wij precies dezelfde werkzaamheden uitgevoerd, maar dan in een ander gebouw met hierin 16 tweepersoonskamers en 24 éénpersoonskamers. De uiteindelijke opleveringsschoonmaak hebben wij een paar weken geleden gedaan, halverwege de maand mei.
 • Sloop, ondersteuning en reinigen - Arnhem

  Sloop, ondersteuning en reinigen - Arnhem

  Begin mei van dit jaar zijn we in opdracht van Lenferink Vastgoedonderhoud (www.lenferink.com) samen met Breman Installatietechniek (www.breman.nl) en Neston Betonconservering B.V. (www.neston.nl), begonnen aan ondersteunende werkzaamheden tijdens de renovatie van appartementen van 4 flats in Arnhem. Een kleine 3 maanden voeren wij aan 67 appartementen de volgende werkzaamheden uit: het aanbrengen van stuclopers, het verwijderen van vloertegels en de cementdekvloeren in de badkamers, het verwijderen van de keukenblokken, bovenkastjes en het frezen van sleuven en boren van gaten in de keukens. Sloopwerkzaamheden in de toiletten zoals het verwijderen van het sanitair en het frezen van sleuven en boren van gaten... en de algehele opleveringsschoonmaak van de woningen na het afronden alle werkzaamheden. We reinigen ook de entreepuien van alle 4 flats en de platte daken, het metselwerk van de appartementen, de galerij- en balkonvloeren en plafonds. Ook zetten we een extra collega in als bouwondersteuner, hij biedt overal een helpende hand waar nodig. En oh ja, nu we er toch zijn... gedurende dit project houden wij de natuurlijk de uitvoerderskeet, 2 schaftketen en toiletwagen ook schoon. Nog een paar weken en dan begint de bouwvak en zijn wij klaar met dit leuke project. Da’s mooi, want dan zijn wij uitgerust genoeg om na de zomervakantie vol energie te beginnen aan een nieuw project.
 • Glasbewassing - Heino

  Glasbewassing - Heino

  Wist je dat in Summercamp Heino al sinds 1961 meer dan 1.000.000 kinderen uit binnen- en buitenland vakantie hebben gevierd? Zo'n lange tijd komen wij daar natuurlijk niet reinigen, maar toch wel weer een aardige tijd. Zo ook afgelopen week, toen wij de koepel van 9 meter lang over het zwembad aan de binnen- en buitenkant hebben gereinigd. Een aardige klus mag je weten, zouden wij dit met de hand doen. Maar met behulp van onze eigen hoogwerker en tuckerpole-systeem, dit is een speciale telescoopborstel was dit glasbewassing-project goed te doen. Het voordeel bij het wassen van ramen op grote hoogte is dat wij gebruik kunnen maken van dit tuckerpole-systeem... en door het gebruik van osmose water worden de ramen na het reinigen streeploos schoon.
 • Schoonmaakwerkzaamheden en ondersteuning - Raalte

  Schoonmaakwerkzaamheden en ondersteuning - Raalte

  Onze collega's hebben niet altijd een hoogwerker nodig om het hogerop te zoeken... uh te werken. Het kan natuurlijk ook gewoon via een steiger of de trap. Met deze klus, die wij samen met Palet uitvoerden, hadden wij pas echt eer van ons werk. En dat is te zien ook. Omdat 1 foto meer zegt dan 1000 woorden, laten wij je graag deze fotoreportage zien. Zo vuil hoeft het trouwens niet te worden aan de buitenkant van je woning of bedrijfspand. Met ons Meerjaren Schoonmaakplan voorkom je dit zeker! Een prettige bijkomstigheid is dat met dit plan de schoonmaakkosten inzichtelijk zijn en de kosten geminimaliseerd worden. Het helpt ook mee om je woonhuis in goede staat te houden en met onze jarenlange ervaring, weten wij precies wanneer en op welk moment er gereinigd mag en kan worden. Meer weten over het ‘Meerjaren Schoonmaakplan', neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord (0572-394553).
 • Sloopwerkzaamheden binnenshuis - Nijverdal

  Sloopwerkzaamheden binnenshuis - Nijverdal

  Dat het werk, welke wij altijd bij Te Wierik met enthousiasme uitvoeren, niet voor watjes is, bewijst deze klus wel. En dat wij niet over één nacht ijs gaan ook! In opdracht van P&M Timmerwerken zijn we maar liefst drie dagen lang bezig geweest met sloopwerkzaamheden in een woning in Nijverdal. Zo hebben wij de beton- en cementdekvloer in de woonkamer, hal en badkamer verwijderd. Aansluitend hebben we over de gehele woning zo’n 40 centimeter zand weggeschept. Opdrachtgever tevreden, wij tevreden... op naar de volgende klus.
 • Reiniging flats en appartementen - Arnhem

  Reiniging flats en appartementen - Arnhem

  Dat wij van Te Wierik graag onze mouwen opstropen, dat moge duidelijk zijn. En dat blijkt ook wel uit deze opdracht die wij onlangs van onze partner Lenferink Vastgoedonderhoud kregen. Halverwege april van dit jaar zijn wij begonnen met dit grootschalige project van 3 flats aan het Salvatorplein in Arnhem met zo'n 200 appartementen. Zo reinigen wij aldaar de entreepuien, glazen bouwstenen onderlangs, balkonhekwerken, de boeiranden, de ventilatieroosters van alle appartementen en verwijderen wij de spinrag van de onderzijde van de galerijvloeren.
 • Zonnepanelen reinigen - Elshof

  Zonnepanelen reinigen - Elshof

  Oké, oké, jullie hebben dus van 2 grote vrijstaande boerderij-woningen de ramen, kozijnen, deuren, boeidelen en windveren gereinigd, maar hoeveel zonnepanelen hebben jullie daar dan schoongemaakt? … Nou dat vertellen wij jou graag: maar liefst 360! En om eerlijk te zijn, daar draaien wij onze handen niet voor om. En door onze vakkundige reiniging kunnen ze nu allemaal, stuk-voor-stuk, weer optimaal renderen. Laat de zon maar schijnen daar op de Elshof!
 • Dakrandreinigen en duivenbestrijding De Elfhorst - Raalte

  Dakrandreinigen en duivenbestrijding De Elfhorst - Raalte

  Met onze eigen hoogwerker kunnen we nu precies op de plekken komen waar onze gevleugelde vrienden ook graag komen om uit te rusten en ook veelal een sanitaire stop te houden. Dat duiven hiermee overlast en viezigheid veroorzaken moge duidelijk zijn en wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zo ook door de bewoners van appartementencomplex De Elfhorst in Raalte die daarom contact met ons op nam. Ons enthousiaste team trok er dus op uit met ons paradepaardje, de 350 bar sterke Mc Clean hogedrukmachine, met maar liefst... jaja... 2 pompen die met gepaste druk en heet water ongekend kunnen reinigen, om de dakranden schoon te maken en aansluitend te voorzien van duivenpinnen. Dit uiteraard ter voorkoming dat De Elfhorst binnen de kortste keren weer vereerd gaat worden met bezoekjes in hogere sferen.
 • Glasbewassing Dinoland - Zwolle

  Glasbewassing Dinoland - Zwolle

  In de voorbereidingen naar de komende opening van Dinoland in Zwolle seizoen 2021/2022, hebben wij afgelopen week de mouwen flink uit de mouwen mogen steken in dit avontuurlijkste dinosaurus-park van Nederland. Onze gemotiveerde medewerkers hebben met onze eigen hoogwerker, tuckerpole-systeem en osmose water de ramen aan de binnen- en buitenzijde van het Paleolab gereinigd. Het Paleolab is gevestigd in een grote kas waar bezoekers op zoek gaan naar echte fossielen waarvan de mooiste drie mee naar huis mogen worden genomen. Natuurlijk doen wij niet alleen in Dinoland dit soort werk. Al vele jaren kunnen onze relaties op ons rekenen met projecten zoals deze, van klein tot groot door heel Salland en Overijssel.
 • Glasbewassing Albert Heijn’s en Gall & Gall’s – Beheer Europa Have

  Glasbewassing Albert Heijn’s en Gall & Gall’s – Beheer Europa Have

  In opdracht van Europa Have, een beheermaatschappij in Didam, hebben wij van diverse filialen van Albert Heijn en Gall & Gall in Almere, Apeldoorn, Didam, Winterswijk en nog meer dan 20 plaatsen, afgelopen februari de ramen gewassen. Overigens niet alleen afgelopen februari hebben wij dit gedaan, 6 x per jaar wassen wij de ramen van al deze Albert Heijn en Gall & Gall winkels.

 • Reiniging betonwerk appartementencomplex in Olderbroek – Lenferink Vastgoedonderhoud

  Reiniging betonwerk appartementencomplex in Olderbroek – Lenferink Vastgoedonderhoud

  Voor een appartementencomplex in Oldebroek hebben wij de reiniging van de galerijen en dikte kanten uitgevoerd. Dit doen wij vaker trouwens en dan ook nog eens in nauwe samenwerking met Lenferink Vastgoed Onderhoud (https://www.lenferink.com). Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Dit kan natuurlijk éénmalig of periodiek... wij horen graag van u.
 • Grote schoonmaak binnenzijde fabriek – Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Grote schoonmaak binnenzijde fabriek – Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Bouwhuis Enthoven in Raalte, is een eiproducten-producent. In voorbereiding op een audit, hebben wij een grote schoonmaak gehouden. Zo zorgden wij ervoor dat in 2 weken tijd binnen en buiten alles er weer spic-en-span eruit kwam te zien. Helemaal klaar voor de audit!

 • Sneeuwschuiven - Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Sneeuwschuiven - Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Wij van Specialistische Reiniging Te Wierik zijn niet voor een kleintje te vangen. Van schoorsteenvegen tot sneeuw van het daken halen... wij staan ons mannetje. Zo ook voor eiproducten-producent Bouwhuis Enthoven in Raalte. Na de extreme sneeuwval in het begin, kregen wij het verzoek om de daken sneeuwvrij te maken.

 • Opleveringsschoonmaak en bouwondersteuning – Bouwbedrijf Salverda

  Opleveringsschoonmaak en bouwondersteuning – Bouwbedrijf Salverda

  We zijn er reeds mee begonnen, het groot onderhoud aan meer dan 100 woningen aan de Broekslag in Wijhe. Wij zijn daar met een team van Te Wierik Specialistische Reiniging aanwezig om de binnen- en buitenzijde van de woningen te reinigen en ondersteuning te bieden op de bouw.

 • Slopen van IJssalon Toscana Emmen

  Slopen van IJssalon Toscana Emmen

  Slopen? Ja slopen, dat kunnen wij als de beste! Zo ook in Emmen bij IJssalon Toscane. Hier mochten wij de tussenmuren, vloertegels... inclusief cement-deklaag, het plafond, de lambriseringen en toiletruimte eerder deze maand slopen en afvoeren. Dus ook voor sloopwerkzaamheden bent u bij Specialistische Reiniging Te Wierik aan het juiste adres.

 • Slopen van badkamer – Laurens Badkamers

  Slopen van badkamer – Laurens Badkamers

  Sloopwerkzaamheden voeren wij niet alleen uit in ijssalons, ook uit de badkamers voor Laurens badkamers, mochten wij de bad en douchecabine, sanitair, plafons en wand- en vloertegels verwijderen en afvoeren. Heeft u binnenkort ook iets te slopen en kunt u daar hulp bij gebruiken? Laat het ons dan weten, wij adviseren en helpen u graag.