Portfolio

Te Wierik Specialistische Reiniging met meer dan 25 jaar ervaring doet meer dan alleen schoonmaken. Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden willen wij dit in deze portfolio graag aan u laten zien. En misschien ook wel omdat wij best trots zijn wat wij samen met onze klanten bewerkstelligen. Want zoals u kunt zien is ons werk best divers... 

 • Summercamp Heino - Vakantiehuizen reinigen

  Summercamp Heino - Vakantiehuizen reinigen

  Summercamp Heino, hier om de hoek in Wijhe is al jaren een trouwe klant van ons. Summercamp Heino is de grootste en leukste kamplocatie voor jeugdgroepen in Nederland. Ieder jaar verblijven hier kinderen uit Nederland, Duitsland en België. Verspreid over het park staan verschillende soorten groepshuizen van verschillende formaten. Er zijn huizen van 18 tot 64 personen. In totaal kunnen er meer dan 1000 personen tegelijkertijd op het park overnachten. Op het park is van alles te doen zoals zwemmen in het zwembad of recreatiemeer, challenge run, disco, sporten in de sporthal, minigolf, film kijken in de bioscoop, smikkelen in het restaurant enz. enz. Er kan ook overnacht worden in de vele vakantiehuizen die Summercamp Heino rijk is. Deze vakantiehuizen moeten regelmatig aan de buitenzijde schoongemaakt worden en dan komen wij, de reinigers van Schoonmaakbedrijf Te Wierik, met hoogwerker en hogedrukmachine die met gepaste druk en heet water, het metselwerk en dakpannen reinigt, om de hoek kijken. We hebben hier een filmpje van gemaakt, die het bekijken zeker de moeite waard is.
 • Boeiboorden reinigen is noodzaak

  Boeiboorden reinigen is noodzaak

  Ja, boeien… die boeiboorden! Nou, zo eenvoudig zou ik er niet over denken. Want deze boeiboorden hebben het niet makkelijk, daarboven aan de rand van het huis of bedrijfspand. Neerslag zoals regen en hagel, wind, warmte, kou, vorst, alg, mos, vogelpoep, stof, vervuiling... ze hebben het maar zwaar te verduren. Daar komt nog eens bij dat het hierdoor aangehechte vuil, ook makkelijk ander vuil aantrekt. Zo wordt het materiaal, wat vaak Trespa is, binnen de kortste keren aangetast. Ga zeker niet met een emmer en een spons zelf die ladder op... en dit vaak ook nog eens op onmogelijke plekken. Het is niet veilig en daar komst nog eens bij dat veel mensen niet goed weten welke reiniger ze moeten gebruiken. Vaak wordt er met een te agressieve reiniger schoongemaakt, wat weer schade aan het schilderwerk of de coatinglaag tot gevolg heeft. Als wij deze dakranden reinigen, dan brengen wij als eerste een wasmiddel aan om het vuil los te weken. Deze spoelen we af met water en vegen ze goed na. Aansluitend kan er ook een waxlaag op de boeiboorden aangebracht worden. Dit geeft aanhechting van vuil minder kans en blijven de boeiboorden veel langer schoon. Laat de boeiboorden of zoals je wilt de boeien, boeidelen, windveren of dakranden reinigen door de specialisten van schoonmaakbedrijf Te Wierik,want dit zijn de vakmensen die er ècht verstand van hebben. Doe dit, wat Trespa ook adviseert, ieder jaar weer. Indien gewenst kunnen deze reinigingswerkzaamheden opgenomen in een 'Meerjaren Schoonmaakplan’. Dit is een selectie uit schoonmaakwerk aan de buitenkant van je huis of bedrijfspand vastgesteld voor een langere periode. Meer informatie over het reinigen van boeiboorden of ons 'Meerjaren Schoonmaakplan’ kan je vinden op deze website.
 • Spoed reinigingsklus - Soest

  Spoed reinigingsklus - Soest

  Haastige spoed is zelden goed, maar bij ons is ‘ie’ altijd goed… die haastige spoed. 😁 Want op ons kan je bouwen en vertrouwen, ook als het met spoed moet. Stel dat je morgen een woonhuis moet schilderen en je komt er op het laatste moment achter dat dit woonhuis aan de buitenkant door weersinvloeden vervuild is. Kijk, schilderen is een ambacht, is leuk, maar dan wel het liefst in één keer aan de slag kunnen. Wie bel je dan? Inderdaad, dé specialistische reinigers van Te Wierik uit Raalte. Want wij zorgen er dan voor dat alles 'spik & span' gereinigd wordt zodat jouw schilders direct aan de slag kunnen. Zo’n soort spoedklus deed zich trouwens een tijdje geleden voor waar wij in opdracht van Palet Vastgoedonderhoud BV in Soest een woonhuis schoongemaakt hebben waar de volgende dag geschilderd moest worden. Kijk daar draaien wij onze (schoonmaak)hand niet voor om. Dus heb je de volgende keer ook een spoedklus, pak dan de telefoon, bel 0572-394553 en wij helpen je graag uit de brand. #spoed #vertrouwen #spikenspan #schilderwerk #reinigen
 • Ons meerjaren schoonmaakplan

  Ons meerjaren schoonmaakplan

  Het is weer als nieuw, dit had ik ècht niet verwacht! Dat is wat wij vaak te horen krijgen van onze klanten nadat wij, dé uitblinkers op het gebied van specialistisch reinigen, daar zijn geweest. Zo ook bij deze particuliere klant in Raalte waar wij alle houten en kunststof onderdelen van een woning hebben mogen reinigen. Aansluitend hebben wij alle ramen gewassen zodat alles er weer picobello (👌🏻 🇮🇹😉... 🏖) uitzag. Wist je dat deze reinigingswerkzaamheden opgenomen kunnen worden in ons ‘meerjaren schoonmaakplan’? Zo ben je het hele jaar door gegarandeerd van een schoon en verzorgd uitziend woonhuis… of voor onze zakelijke klanten, bedrijfspand. Een van de belangrijkste redenen om een ‘meerjaren schoonmaakplan’ te maken, is niet alleen om de schoonmaakkosten inzichtelijk te maken, maar zeker ook om de schoonmaakkosten te minimaliseren. Wil je meer te weten komen over Te Wierik's ‘meerjaren schoonmaakplan’, dan komen wij graag vrijblijvend naar je toe om advies 'op maat te geven’. Bel ons op 0572-394553 of maak online een afspraak op www.tewierik.eu/contact-schoonmaakplan.
 • Dakreiniging

  Dakreiniging

  Daken zijn er in veel soorten en maten… daar weten we alles van. Want met onze jarenlange ervaring reinigen we nog steeds met veel plezier op kleine en grote hoogte daken. Daken kunnen plat, schuin aflopend, bedekt zijn met metaalplaten, dakpannen, zink, bitumen, enz. Onze medewerkers mogen geen hoogtevrees hebben want daken kunnen hoog zijn... erg hoog. 🫣 Met onze eigen hoogwerker komen we in ieder geval veilig op iedere hoogte zodat we daar onze reinigingswerkzaamheden uit kunnen voeren met een hogedrukspuit, borstels en soms zelfs een telescoopstok. Op de foto’s zie je de resultaten van voor, tijdens en na we onze reinigingswerkzaamheden hebben uitgevoerd van verschillende projecten. De één mocht schoongespoten worden, de andere hebben we schoongemaakt door middel van schrapen en een anti-mos behandeling. En als we klaar zijn, maken we uiteraard de dakgoot schoon en ruimen we de rommel op die naast de dakgoot is gevallen. Eigenlijk gaat alles wel van een leien dakje, komt natuurlijk door onze ervaring. 😁 Is jouw dak ook toe aan een grondige reiniging en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, de kosten en per wanneer dit uitgevoerd kan worden? Vraag dan online een offerte aan www.tewierik.eu/offerte of bel met 0572-394553 voor vrijblijvende informatie.
 • Lenteklaar maken van woning

  Lenteklaar maken van woning

  🗣 Lente... kom d’r maar in! Lente, welke lente trouwens? Ze is er al weer een tijdje, maar ik werk er nog maar weinig van. Regen en nog eens regen… bah, ik vind dat maar niks. Gelukkig beloven de weersvoorspellingen de komende week veel goeds, dus het mooie weer is in aantocht. Jaja, ik kijk er al weer naar uit... na het ‘lenteklaar' maken van de tuin, liggend in je hangmat genietend van het heerlijke zonnige 'lenteweer'. Maar dan! Dan zie je opeens al die alg, mos of andere aanslag tegen je woning aan. Kijk, daar weten wij, 'de uitblinkers in specialistisch reinigen' wel raad mee. Wij verwijderen de vervuiling en dan maakt het ons niet uit of dit op een bepaalde hoogte is of op een lastig bereikbare plek. En als we toch op grote hoogte bezig zijn, kunnen we direct de zonnepanelen reinigen, zodat die gelijk meer rendement gaan opleveren (de investering van de schoonmaakkosten zijn dan gelijk een stukje terugverdient 😉). Wist je trouwens dat het goed onderhouden van houtwerk en kunststof, bijdraagt aan de duurzaamheid van de woning. Maar goed, als je de fotocompilatie hebt gezien dan krijg je een idee wat het resultaat zal zijn wanneer ons enthousiaste team bij jou is langs geweest om het e.e.a. grondig te reinigen. Ook 'lentekriebels' v.w.b. het reinigen van jouw woning? Bel mij dan vandaag nog 0572 – 394553 voor een afspraak. Niet alleen ik, maar al mijn collega's bij Te Wierik Reiniging & Dienstverlening staan te popelen om ook jouw woning grondig onder handen te nemen.
 • Reiniging appartementencomplexen Emmen

  Reiniging appartementencomplexen Emmen

  Ook al is het vanuit Raalte een stukje rijden, in Emmen komen we graag! Als we niet hoeven te werken, dan bezoeken we in Emmen met veel plezier Wildlands Adventure Zoo, openluchtmuseum het Veenpark of één van de 10 hunebedden. Wist je trouwens dat hunebedden overblijfselen zijn uit de één na laatste ijstijd en tot wel 40 ton per stuk wegen? En dat hunebedden stenen grafkamers zijn die 5000 jaar geleden werden gebouwd waar niet één maar meerdere mensen werden begraven? De overledenen kregen eten en drinken in potten mee, maar ook gereedschap, wapens en sieraden. En als we wel mogen werken, jaja, dan werken we in Emmen met veel plezier in opdracht van Uw Onderhoudspartner Lenferink (https://www.uwonderhoudspartner.nl). In de wijk Bargeres zijn we vorige week gestart met het reinigen van 8 appartementencomplexen die trouwens erg op elkaar lijken. We reinigen daar de hekwerken van de balkons, de betonnen vloeren van de balkons, de lateien, reinigen en conserveren van de kunststof kozijnen, deuren, beplatingen en luifels van de appartementen en alle algemene ruimtes. En als we met alles klaar zijn, dan wassen we alle ramen aan de buitenzijde. Het reinigen doen we zowel handmatig als met onze hogedrukspuit en uiteraard maken we gebruik van onze eigen hoogwerker.
 • Reinigingswerkzaamheden Summercamp Heino en Dinoland Zwolle

  Reinigingswerkzaamheden Summercamp Heino en Dinoland Zwolle

  Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat ie open! Open? Wat gaat er open? Dinoland Zwolle natuurlijk. Want vanaf morgen, zaterdag 1 april, staat alles weer in het teken van dinosauriërs . Ook dit jaar verwacht dit themapark weer zo’n 100.000 bezoekers. Wist je trouwens dat dit park gericht is op bezoekers tot 14 jaar, sinds 2016 bestaat, er buiten in het park veel speeltuigen en nagebouwde 🦕 🦖 🦕 🦖 staan en er binnen, in een ‘paleolab' 'edelstenen' gezocht kunnen worden? Dus er is altijd wat te beleven daar in Zwolle, ook met slecht weer. Wij mochten als eerste 'bezoekers' van dit jaar de spits afbijten... niet om edelstenen te zoeken of dinosauriërs te aaien, nee om de boel weer grondig schoon te maken voordat het park officieel opengaat morgen. Aansluitend hebben we een stukje verderop in Summercamp Heino onze mouwen op mogen stropen en daar alles seizoensklaar gemaakt. Bij elkaar opgeteld hebben we zo’n 2 weken lang de tijd nodig gehad om met onze eigen hogedrukspuit, tuckerpolesysteem en 21m. Nifty Lift hoogwerker, een zwembad, glijbanen, overkappingen, ventilatiekanalen, vloeren van kleedkamers van een sporthal, glas van een kas van een laboratorium aan de binnen- en buitenzijde en tot slot, 'ja-het-moet-niet-gekker-worden!' dinosaurussen schoongemaakt.
 • Graffiti reiniging - Almere

  Graffiti reiniging - Almere

  Stel dat er graffiti op je woonhuis of bedrijfspand is gespoten... nou, dan ben je niet 'happy' en baal je als een ?. Daar komt bij dat je deze 'street-art' zo snel mogelijk verwijderd wilt hebben. Niet alleen omdat dit het aanzicht van je woonhuis of bedrijfspand ontsiert, maar ook om te voorkomen dat andere graffiti ‘artiesten' op dezelfde muur aan het werk gaan om ook een 'tag' te plaatsen. Om zelf de grafitti te verwijderen, kun je niet met een sopje en een borstel aan de gang gaan en de verf eraf gaan boenen. En het beste ook niet aan de slag gaan met verf-oplossende-schoonmaak-middellen, stoomcleaners, chemische reinigingtroep, zandstralers of perslucht en bakpoeder… je kan gewoon beter ons inschakelen: dé grafitti-verwijder-specialisten van Te Wierik Specialistische Reiniging uit Raalte! Want binnen een mum van tijd hebben wij met onze Meclean hogedrukspuit de graffiti verwijderd en zijn de muren weer superschoon… alsof er niets gebeurd is. Zo ook vorige week toen we voor Plender Totaalonderhoud (www.plender.nl) een 'van boven tot onder' volgespoten berging en een naastgelegen muur mochten reinigen in Almere. Wegens het niet op tijd laten reinigen, waren er hier op de muren, metselwerk en boeidelen vele lagen graffiti aangebracht. Bijgevoegde foto’s laten het resultaat zien wanneer de 'uitblinkers in specialistische reiniging’ hun werk hebben verricht. Ook last van 'graffiti kunst'? Neem dan contact met ons op (0572-394553)... Wij van Te Wierik helpen je er graag vanaf.
 • Diverse sloopwerkzaamheden Terborg en omstreken

  Diverse sloopwerkzaamheden Terborg en omstreken

  En daar gaan we weer... mouwen opstropen en aanpakken maar! Na onze ‘post’ van de laatste keer, laat ik je graag nog wat voorbeelden zien van sloopwerkzaamheden die wij van Te Wierik maar al te graag uitvoeren. Het hele jaar door hebben we eigenlijk wel dit soort klussen die wij tussendoor de andere werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard blijft Specialistisch Reinigen onze ‘core business’. Zo zijn we al een tijd bezig met een sloopklus voor Lenferink Vastgoedonderhoud in Terborg (www.lenferink.com), waar we o.a. gemetselde schoorstenen slopen van de daken slopen. De foto laat een stortkoker zien die wij gebruiken om het puin van de schoorstenen vanaf het dak te storten. Voor PHB Deventer (www.phbdeventer.nl) mochten wij enkele badkamers, keukens en toiletten slopen. En ‘last but not least’ demonteren wij (da's ook een soort slopen toch?) voor HenZom Keukens (www.henzom.nl) de komende week een keuken, bijkeuken en kastenwand. Ook een sloop- of demontageklus op hoog of laag niveau? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie, wij van Te Wierik, uitblinkers in specialistische reiniging, helpen je graag verder. #sloop #sloopwerkzaamheden #specialisten #slopen #demontage #keukens #schoorstenen
 • Sloopwerkzaamheden gallerijflat - Zwolle

  Sloopwerkzaamheden gallerijflat - Zwolle

  Nergens aan denken en gáán… maar dan wel netjes en met beleid natuurlijk. Dat doen we tijdens deze klus waar we vorige week aan begonnen zijn in opdracht van een van onze vaste en gewaardeerde partners Lenferink Vastgoedonderhoud https://lnkd.in/eCRddWTb. Slopen, slopen, slopen… een paar weken achter elkaar en maar liefst 11 verdiepingen lang. Dit alles in Zwolle waar we in een flat aan de Wanningstraat de galerijvloeren en de tegelvloeren in het trappenhuis mogen slopen. En er is nog meer, de lijmlaag die achterblijft op de galerijvloeren verwijderen we ook. Zoals je op de foto’s ziet geeft dat een enorme rommel. Maar ook dan komt een van onze specialismen goed van pas... en dat is reinigen. We laten dan alles netjes achter voor de aannemer die de nieuwe vloeren komt storten. Zo staan we dus niet alleen op het gebied van reinigen ons mannetje... ook voor sloopklussen kan je bij ons terecht. En het maakt voor ons niet uit hoe vreemd ook.
 • Graffiti reiniging - Raalte

  Graffiti reiniging - Raalte

  Graffiti blijft een vervelend fenomeen voor mensen die er niet van houden, terwijl andere het juist leuk vinden. Om eerlijk te zijn heb ik er mijn bedenkingen bij. Wist je trouwens dat het woord graffiti via het de Engelse taal uit de Italiaanse taal komt? Het Italiaanse woord graffiti betekent "ingekraste tekeningen" en komt van het woord graffito. Afgelopen week hebben we weer graffiti mogen verwijderen met onze Meclean hogedrukspuit. Doordat deze een 'Steam Plus’ functie heeft, kunnen we graffiti verwijderen zonder gebruik van vaak chemische producten. De foto’s laten het resultaat VOOR en NA dat de specialistische reinigers van Te Wierik aan het werk zijn geweest. Ook in het bezit van een muur of ander object die bespoten is met verf uit een spuitbus die je liever kwijt dan rijk bent? Neem dan een kijkje op https://tewierik.eu/diensten-zakelijk/gevelreinigen of bel met 0572-394553.
 • Gevel- en dakreiniging woonhuis - Wijhe

  Gevel- en dakreiniging woonhuis - Wijhe

  De relatie met onze klanten is nooit van korte duur, helemaal als wij een ‘meerjaren schoonmaakplan’ met hen hebben afgesloten. Een ‘meerjaren schoonmaakplan’ is een selectie uit schoonmaakwerk vastgesteld voor een langere periode aan de buiten- of binnenkant van een woonhuis of bedrijfspand. De schoonmaakkosten inzichtelijk maken en de schoonmaakkosten minimaliseren, dat is een van de belangrijkste redenen om een ‘meerjaren schoonmaakplan’ te maken. Het helpt ook om het woonhuis of bedrijfspand in goede staat te houden... en mocht er tijdens het schoonmaakwerk opgemerkt worden dat er onderhoud wordt vereist, dan laten wij dit direct weten. Zo is de klant het hele jaar door gegarandeerd van een schoon en verzorgd uitziend woonhuis of bedrijfspand. Net als dit woonhuis trouwens in Wijhe waar wij de gevel en het dak grondig onder handen hebben genomen. Omdat wij niet van vuil houden, maak ik hier verder geen woorden aan vuil en laat ik de foto’s spreken… want deze spreken boekdelen. Ook interesse in ons ‘meerjaren schoonmaakplan’? Maak dan een afspraak door op onderstaande link te klikken, wij komen dan graag vrijblijvend naar je toe om advies 'op maat te geven’ en alle ‘ins & outs’ over ons ‘meerjaren schoonmaakplan’ te vertellen. https://tewierik.eu/contact-schoonmaakplan Te Wierik, (is ècht) al jaren dé specialist van ontzorgen op het gebied van specialistisch reinigen.
 • Zonnepanelen- en lichtstraat reiniging - Luttenberg

  Zonnepanelen- en lichtstraat reiniging - Luttenberg

  Het nieuwe jaar is begonnen, de vakanties zijn afgelopen en iedereen is weer uitgerust en volle goede moed aan het werk... zo ook mijn team, de uitblinkers in specialistisch reinigen van schoonmaakbedrijf Te Wierik. Aan het eind van 2022 zijn we voornamelijk druk geweest met projecten van onze zakelijke klanten. Aan het begin van 2023 hebben we voornamelijk opdrachten van particuliere klanten zoals bijvoorbeeld deze klant in Luttenberg. Maar liefst 170 zonnepanelen hebben we gereinigd die op het dak liggen van een boerderij in het buitengebied. Niet alleen de zonnepanelen hebben we hier gereinigd, maar ook de buitenzijde van een lichtstraat. Dit hebben we uitgevoerd met een speciaal hiervoor gemaakt zonnepaneel-reinigingssysteem… Ja, ja, dit zijn roterende borstels die worden voorzien van constante toevoer van water en gecontroleerde druk. Deze tevreden klant kan nu weer optimaal gebruik gaan maken van de zonnepanelen nu de dagen weer langer worden en hopelijk de mooie er weer aankomen. Als particuliere of zakelijke klant ook ervaren hoe goed wij zonnepanelen kunnen reinigen? Lees dan alle info over onze 'zonnepaneel reiniging' op deze website https://tewierik.eu/diensten.../zonnepanelen-reiniging
 • Ventilatie reinigingswerkzaamheden - Assen

  Ventilatie reinigingswerkzaamheden - Assen

  ??????????, ??? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? Voor je gezondheid is het erg belangrijk om een gebouw goed te ventileren en dit nog eens extra als je kookt, doucht, werkt of als er veel mensen aanwezig zijn. Helaas is de ventilatie in de meeste gebouwen niet zoals deze moet zijn, want in 1 van de 10 woningen zit schimmel en in 'veel meer' op de 10 gebouwen is er binnen meer fijnstof dan buiten. Wist je trouwens dat als je slim ventileert, je minder last van kou en tocht hebt? Het is gezond en je verliest er ook nog eens minder warmte mee. Over ventileren gesproken (bruggetje ?): vorige week hebben we voor Lenferink Vastgoedonderhoud (www.lenferink.com) in Assen de ventilatieroosters van 27 appartementen schoongemaakt. Zoals je op de foto’s kan zien was dit hoog nodig. Een mooi project die we graag uitvoeren en ook omdat het erg belangrijk is voor een gezonde leefomgeving. Niet alleen goed ventileren is dus belangrijk maar ook het regelmatig reinigen van de lucht- en ventilatiekanalen… Kijk, en daarvoor ben je bij ons, Te Wierik Specialistische Reinigers, aan het juiste adres. Wist je trouwens dat dit ook opgenomen kan worden in ons Meerjaren Schoonmaakplan?
 • 'Meerjaren Reinigingsplan’ voor onze zakelijke klanten: Zeker zinvol!

  'Meerjaren Reinigingsplan’ voor onze zakelijke klanten: Zeker zinvol!

  U KUNT DOOR NAAR DE GEVANGENIS ☞ ☞ Grapje natuurlijk, want door kom ik niet… tenzij daar specialistisch gereinigd mag worden natuurlijk ?. Een 'meerjaren reinigingsplan’ spreken wij regelmatig af met klanten waar met vaste regelmaat gereinigd wordt. Dit om de reinigingskosten laag te houden en inzichtelijk te maken. Omdat wij tijdens het reinigen ook op plekken komen die buiten het zicht zijn van de klanten zijn, is een bijkomend voordeel dat als er onderhoud aan het pand vereist wordt, wij dit dan direct melden. Zo ook bij het reinigen van deze panden van de Lenferink Groep (www.lenferinkgroep.nl): Keizerstraat en de Brink in Deventer, hun eigen kantoorpand aan de Ter Pelkwijkpark in Zwolle, aan de Aagje Dekenstraat, Betje Wolffstraat en Zwartewaterallee in Zwolle, verschillende studentenwoningen in Zwolle, de Poort van Wijhe, Villa Waterloo en het oude gemeentehuis in Wijhe, diverse panden aan de Nieuwendijk en Langstraat in Wijhe en tot slot een bedrijfspand aan de Vermeerstraat in Ommen. Voor deze panden hebben we dus een meerjaren reinigingsplan afgesproken en komen we langs om de volgende werkzaamheden uit te voeren: glasbewassing, reinigen dakgoten, reinigen boeien, windveren, dakkapellen, reinigen gevels (metselwerk, damwand, gevelbekleding), reinigen daken en het verwijderen van alle alg en mos. De bereikbaarheid is voor ons niet altijd even gemakkelijk, daarom maken we gebruik van onze eigen Nifty Lift 21 meter hoogwerker of steiger. De reiniging gebeurt 'zoals het hoort' op de traditionele manier met de hand, maar ook met de hogedrukspuit en het tuckerpolesyteem. Meer info over onze Meerjaren Reinigingsplan is terug te lezen op deze pagina van onze website: https://tewierik.eu/diensten.../meerjaren-schoonmaakplan.
 • Reiniging vakantiewoningen in Dieven

  Reiniging vakantiewoningen in Dieven

  Reinigen en dan alles in gereedheid brengen zodat schilders kunnen gaan schilderen, dat is wat wij van Te Wierik Specialistische Reinigers vaker doen. Maar wist je dat wij ook slopen tijdens bijvoorbeeld grote of kleine renovatie-trajecten? Zijn wij klaar, dan kunnen de tegelzetters, loodgieters of dakdekkers beginnen met waar zij goed in zijn... zo blijft iedere schoenmaker bij zijn leest. Aansluitend reinigen wij weer alles zodat het project naar ieders tevredenheid opgeleverd kan worden. Zo ook deze zéér leuke klus! In opdracht van Lenferink Vastgoedonderhoud mochten wij een aantal vakantiewoningen in Diever schoonspuiten. Met een soort van vakantiegevoel ☀️?? ⛵️ was dit met onze Meclean hogedrukspuit een fluitje van een cent. Toen wij klaar waren, zijn deze vakantiewoningen netjes geschilderd door de vakmensen van Lenferink. Wist je trouwens dat het plaatsje Diever vroeger een prominente inwoner heeft gehad? Zo heeft VVD coryfee Hans Wiegel een aantal jaren in dit enkdorp in Drenthe gewoond.
 • Reinigingswerkzaamheden 29 appartementen in Harderwijk

  Reinigingswerkzaamheden 29 appartementen in Harderwijk

  Wij houden van ‘vroeg' beginnen! Iets voor 7-en drinken we op de zaak een kop koffie en dan start onze werkdag. Maar het is afgelopen met deze 'vroeg-beginnen’ pret, wintertijd gooit namelijk roet in het eten. Het wordt nu later licht, dan maar een uurtje later starten. Wist je dat wintertijd de oorspronkelijke tijd is? En dat zomer- en wintertijd in Nederland bestaat sinds 1977? Nederland deed dit toen 45 jaar geleden om aan te sluiten bij de buurlanden, zomertijd en de wintertijd was namelijk een afspraak van de Europese Unie. In bijna alle landen van Europa gaat trouwens de klok in maart een uur vooruit en in oktober een uur achteruit. Maar goed, back to business: vorige week zijn we in Harderwijk gestart met weer een leuk project in opdracht van Lenferink Vastgoedonderhoud (www.lenferink.com). Van maar liefst 29 woningen mochten we het volgende specialistisch reinigen: daklijsten, kozijnen, gootbakken, windveren, dakkapellen, dakgoten en als laatste alle ramen wassen. Ook een 'specialistisch reinigen uitdaging’ voor mij? Groot, klein, binnen, buiten, éénmalig of met onderhoudscontract? Bel mij gerust, ik sta je graag te woord en geef het juiste advies (0572 - 394553).
 • Reinigingswerkzaamheden 90 appartementen in Apeldoorn

  Reinigingswerkzaamheden 90 appartementen in Apeldoorn

  Reinigen maar die 90 appartementen, maar dan wel grondig en secuur! Maar natuurlijk doen wij dit grondig en secuur! En het klinkt gek... met nog eens veel plezier ook. Reinigen is namelijk onze passie: mouwen opstropen en gáán. ?? Op naar weer een perfect afgerond project met een tevreden opdrachtgever en niet te vergeten, de appartementbewoners. Je moest eens weten hoe vaak wij wel niet een kopje koffie ☕️ aangeboden hebben gekregen of een glaasje fris ?. (?) De 90 appartementen in Apeldoorn die wij onder handen mochten nemen in opdracht van Palet Vastgoedonderhoud (www.paletvgo.nl), waren verdeeld over 3 appartementen-gebouwen. Uitgerust met onze eigen hogedrukspuit en 21 meter Nifty Lift hoogwerker en een geleende hoogwerker van Palet Vastgoed Onderhoud zijn we aan de slag gegaan. De delen waar we niet bij konden komen met dit materiaal hebben we bereikt met hangbak-constructies of een steiger. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd: reinigen en behandelen aluminium windschermen, reinigen en behandelen betonnen vensterbanken, reinigen stalen hekwerken, reinigen en behandelen privacyschermen, reinigen en behandelen Franse balkonhekken, reinigen betonnen plafonds van de balkons, reinigen betonnen diktekanten en reinigen en behandelen brievenbus kasten. Naast het reinigen hebben we sommige onderdelen behandeld met een speciale duurzame en milieuvriendelijke coating waardoor deze langer beschermd zijn tegen weersinvloeden en vuil. Ook een soortgelijk project in het verschiet, maar nog niet de juiste partner gevonden om dit op te pakken? Schroom dan niet en neem contact met ons op, onze specialisten die vaker met dit bijltje gehakt hebben staan je graag te woord.
 • Reinigingswerkzaamheden 32 appartementen in Zwolle

  Reinigingswerkzaamheden 32 appartementen in Zwolle

  ?????????! Maar nu nog even niet... Afgelopen week mocht ik 49 kaarsjes uitblazen (ja ik weet het, zie er veel jonger uit ?). En hoe graag ik het ook had willen doen, ik heb toen geen vrije dag opgenomen want er stond nog te veel op de agenda. Zo ook deze erg leuke klus in opdracht van VB&T Groep uit Eindhoven, waar wij reinigingswerkzaamheden hebben uitgevoerd aan 32 appartementen in Zwolle. Wij hebben de kunststof buiten kozijnen gereinigd en aansluitend een coating aangebracht. Door de kozijnen te coaten, glanzen ze niet alleen heel mooi, maar zijn ze ook langdurig beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Vervolgens alle ramen aan de buitenzijde gewassen. Ik weet zeker dat nu kan iedereen weer fijn naar buiten kan kijken. We maakten hierbij gebruik van onze 21 m. Nifty Lift hoogwerker. En oh ja, niet getreurd... dit weekend vier ik mijn verjaardag uitgebreid. Tot volgende week!
 • Buitenzijde woning reinigen in Wijhe

  Buitenzijde woning reinigen in Wijhe

  ??? ????? ??????: ?????? ?????? ??? ?????? ?????! Dan moeten ze in december maar eens gaan kijken naar dit dak in Wijhe, want die is weer als nieuw! Nou, als hier geen fraaie cadeautjes achtergelaten worden... ? Alle gekheid op een stokje: Omdat dit huis in de verkoop gaat hebben wij voor een particuliere klant deze twee-onder-één kapper aan de buitenkant grondig gereinigd. De klant wilde namelijk dat niet alleen de binnenkant er netjes uit zou zien tijdens de fotoshoot voor de presentatie op Funda. Het kan niet anders dat dit huis binnen no-time verkocht is. Met onze Nifty Lift 21 meter hoogwerker en Meclean hogedrukspuit hebben wij de dakpannen, boeien, windveren en beplatingen gereinigd en tot slot hebben wij alle ramen gewassen. We wachten nu trouwens op een belletje van de buurman van deze twee-onder-één kapper, want zijn huis valt nu plots uit de toon en is ook toe aan een reiniging aan de buitenkant ?.
 • Specialistisch reinigen van 72 woningen buitenzijde in Emmen

  Specialistisch reinigen van 72 woningen buitenzijde in Emmen

  Als vaste ketenpartners werken wij van Te Wierik Specialistische Reinigers vaak samen met Onderpand Vastgoedbeheer. Onderpand Vastgoedbeheer heeft meerdere vaste ketenpartners, zo zijn alle specialismen die noodzakelijk zijn voor een goed vastgoedbeheer samengebracht. Over Onderpand Vastgoedbeheer gesproken: de afgelopen week zijn wij in Emmen begonnen met het specialistisch reinigen van 72 woningen. Onze werkzaamheden bestaan uit: het reinigen van de Werzalite geveldelen en de volkern boeidelen van de bergingen, het reinigen en waxen van de kunststof kozijnen, ramen en deuren en last-but-not-least de glasbewassing aan de buitenzijde. P.S. Wist je trouwens dat wij net als Onderpand Vastgoedbeheer ook een soort concept hebben waarbij we voor een langere termijn werken en afspraken maken met onze particuliere en zakelijke klanten? Wij noemen dit ons ‘Meerjaren Schoonmaakplan’ en is een selectie uit schoonmaakwerk aan de buiten- en binnenkant van woningen en bedrijfspanden. Werkzaamheden vastgesteld voor een langere periode. Zo ben je 4 seizoenen van het jaar, gegarandeerd van een schoon en verzorgd uitziende woning of bedrijfspand. Meer info hierover vind je op onze website https://tewierik.eu/diensten.../meerjaren-schoonmaakplan
 • Diverse graffiti verwijderen in Raalte

  Diverse graffiti verwijderen in Raalte

  Geef ons gewoon tijdig een belletje (☎️... ?mag ook, kijk maar ?). Want hoe langer graffiti op een gevel zit, des te moeilijker het er van afgaat. En daar komt nog eens bij dat het enorm storend is als er ongewenst graffiti op je mooie gevel aangebracht is. Wist je trouwens dat graffiti ‘artiesten’ het liefst naast een bestaande graffiti hun eigen ‘kunstwerk’ maken. Voor jou en onze graffiti-verwijder-specialisten dus van belang dat er zo spoedig mogelijk een melding van wordt gemaakt. Deze week hebben we naast de deur, voor de gemeente Raalte, graffiti mogen verwijderen. Met onze Meclean hogedruk spuitmachine, die met 2 pompen tot maar liefst 350 bar kan spuiten, hebben wij met gepaste druk en heet water de graffiti verwijderd. Vervolgens hebben wij een innovatieve, milieuvriendelijke en transparante anti-graffiti laag aangebracht. Te Wierik Specialistische Reiniging is al jaren dé specialist in Salland, Overijssel en vér daarbuiten op het gebied van professioneel gevelreinigen. Meer informatie of advies gewenst? Vraag online vrijblijvend een offerte bij ons aan (www.tewierik.eu/offerte) of neem contact met ons op (www.tewierik.eu/contact) voor meer informatie over hoe het beste jouw gevel gereinigd kan worden. Wij staan je graag te woord! #specialist #reinigen #graffiti #snel #advies #overijssel #gemeente #raalte #online #innovatief #professioneel #informatie #specialisten
 • Duivenpinnen plaatsen Carmel College Salland Raalte

  Duivenpinnen plaatsen Carmel College Salland Raalte

  Je ziet ze vliegen! Nou, bij het Carmel College Salland in ieder geval niet ècht meer. Grotendeels dan hè. Komt omdat de duiven daar niet meer kunnen uitrusten. Over een lengte van tientallen meters hebben we daar vorige week vakkundig duivenpinnen geplaatst. En omdat we daar bij het Carmel College Salland in Raalte toch bezig waren, hebben we gelijk alle afzuigkappen gereinigd. Ook last van duiven? Zorg er dan voor dat de duiven last van jou krijgen. Hoe? Door duivenpinnen te plaatsen. Advies of hulp hierbij nodig? Laat het ons weten, want we staan je graag bij met raad en daad.
 • Reinigingswerkzaamheden 43 woningen Almere

  Reinigingswerkzaamheden 43 woningen Almere

  Zo zit je op het strand in Chersonissos ☀️?? en een week later hang je in de steigers in Almere. Een heel andere setting maar qua temperatuur hetzelfde, pfiew ?... het kan bijzonder lopen zo allemaal. Vol nieuwe energie zijn we begonnen met het reinigen van woningen in de Nova Zemblastraat te Almere. Een zeer groot project, waar we voorlopig wel even druk mee zijn en dat vind ik helemaal niet erg. En mocht je een soortgelijk project voor mij hebben, dan hoor ik dat graag (0572-394553). De volgende reinigingswerkzaamheden voeren we in opdracht van onze zeer gewaardeerde partner Palet Vastgoedonderhoud BV de komende tijd uit aan 43 woningen: metselwerk gehele woning en berging, betonnen daken van de bergingen, betonnen muurafdekkers, betonnen bloemkozijnen, boeien inclusief overstek en rabatwerk, tuinmuren en na afloop van deze werkzaamheden de glasbewassing. Deze reinigingswerkzaamheden voeren we voornamelijk uit met onze eigen Meclean hogedrukspuit. De ramen en de kozijnen wassen wij op de traditionele manier met de hand.
 • Algehele reiniging basisschool in Raalte

  Algehele reiniging basisschool in Raalte

  Goh, wat is het overal nog rustig. Niet alleen ‘op de weg’, maar ook op de scholen kan je zien dat het nog vakantietijd is. Zoals op basisschool de Rietkraag in Raalte, daar is nu nog geen kip te bekennen. Dat biedt ons mooi de gelegenheid om de boel eens grondig onder handen te nemen. Zo hebben we daar vorige week alle ramen gewassen, stof verwijderd van alle hoge liggende delen, de vloerbedekking en de vloer van de gymzaal gereinigd en als laatste, zoals je op de foto’s kan zien, de linoleum vloeren in de was gezet. Alles is hier nu weer 'spik & span’ dus laat schooljaar 2022-2023 maar beginnen!
 • Zonnepanelen reiniging in weiland vol schapen

  Zonnepanelen reiniging in weiland vol schapen

  Tel uit je winst... tot wel 5% meer rendement als je jouw zonnepanelen laat reinigen. Maar laat dit dan wel doen als het ècht nodig is en laat dit dan doen door ons: dé reinigingsspecialisten van Te Wierik natuurlijk. Want zoals je weet kunnen na verloop van tijd zonnepanelen vervuild raken door zand, vogelpoep, mosgroei, bladeren, stuifmeel enz. enz. Nadat wij met onze speciale *Jip & Janneke Modus On* 'zonnepanelen-reinigings-machine' en 'zonnepanelen-reinigings-schoonmaakmiddelen' *Jip & Janneke Modus Off* de zonnepanelen grondig gereinigd hebben, zijn ze weer als nieuw en behalen zij weer het hoogste rendement. Wij komen graag bij particuliere klanten met een aantal zonnepanelen als bij de zakelijke klant met een groot zonnepanelen park. Over zakelijke klanten gesproken: zo hebben mijn collega’s afgelopen week maar liefst 638 zonnepanelen onder handen genomen voor zo'n klant. Deze zonnepanelen stonden in een weiland… en niet zomaar een weiland… een weiland vol met schapen. ????????? Ik begreep dat zij als dierenliefhebbers gewoon hun werk hebben kunnen doen en geen last hebben gehad van deze lieve dieren. Maar op een of andere manier hadden zij wel het gevoel dat er steeds op hen gelet werd. ? Ook er aan toe dat jouw zonnepanelen gereinigd moeten worden, of twijfel je of dit al moet gebeuren? Neem dan contact met mij op voor meer informatie: 0572-394553. Te Wierik Raalte, uitblinkers in specialistische reiniging... voor zowel zakelijke als particuliere markt (en lief voor dieren ?).
 • Verwijderen van processierupsen

  Verwijderen van processierupsen

  De afgelopen weken zijn wij van Te Wierik Specialistische Reiniging door SEKO Boomverzorging (www.sekoboomverzorging.nl) en Bjorn te Lintelo Bjorntelintelo.nl (www.bjorntelintelo.nl) gevraagd om te helpen bij het verwijderen van processierupsen. Wist je trouwens dat een (eiken)processierups in de maanden mei, juni, juli en augustus in ons land is en dat deze rups bedekt is met zo’n 700.000 witte brandharen? En dat deze haartjes bij een bedreiging worden afgeschoten door de rups? Deze komen dan vervolgens in de lucht en worden verspreid door de wind. Zo kunnen de haartjes van de rups op de huid, in de ogen en in de luchtwegen van mens en dier komen. De brandharen zijn pijlvorming en voorzien van weerhaakjes en de stoffen die op de haartjes zitten, die zorgen juist voor de allergische reactie. De brandharen kunnen tot in een straal van 100 meter rond de boom voor overlast zorgen. Ook oude nesten, waar nog haartjes in zitten kunnen nog meerdere jaren voor overlast zorgen. Kan je ook hulp gebruiken ter ondersteuning van een specifieke klus? Dan zijn wij de aangewezen partij! Bel 0572-394553 en we weten zeker dat wij jou kunnen helpen.
 • Daken reinigen in Wijhe en Mariënheem

  Daken reinigen in Wijhe en Mariënheem

  Daken reinigen blijft toch wel specialistisch werkje. Komt goed uit van we zijn ook specialistisch reinigers. En dan maakt het eigenlijk niet uit wat we specialistisch reinigen. En of dit nu in Wijhe, Mariënheem, Raalte, Broekland, Den Nul, Olst, Herxen, Heeten, Nieuw Heeten, Lemelerveld, Luttenberg of ergens anders is… we doen het graag! Met passie en toewijding. Daken reinigen we doorgaans met onze 21 meter Nifty Lift knikarmhoogwerker en onze Meclean hogedrukspuit. En als we dan toch een dak aan het reinigen zijn, dan reinigen en impregneren we gelijk het gevelmetselwerk en de schoorsteen*. Zo slaan we 3 vliegen in één klap. Door het te impregneren is het metselwerk waterdicht en voor de komende jaren beschermd tegen vocht, vuil, mos en alg. Om een idee te krijgen van hoe we te werk gaan bij dit soort klussen, heb ik een aantal foto’s bijgesloten. Deze zijn van een klus in Mariënheem. Ook een 'specialistisch reinigen uitdaging' op grote hoogte? Bel mij gerust op 0572 - 394553, ik sta je graag te woord met het juiste advies en ik help je graag. * Indien hier opdracht voor gegeven is natuurlijk.
 • Reinigen dorpsfeest-toiletten Raalte, Heino, Heeten, Broekland, Elshof

  Reinigen dorpsfeest-toiletten Raalte, Heino, Heeten, Broekland, Elshof

  Ook dorpsfeesten houden wij grondig schoon… de dorpsfeest-toiletten om precies te zijn. Gedurende een dorpsfeest zijn wij dan meerdere keren per dag aanwezig om de toiletwagens grondig te reinigen. In maart jongstleden zijn we zijn hiermee begonnen tijdens de ‘Kole Kermse’ in Broekland, aansluitend volgde tijdens Pinksteren ‘Ribs & Blues’ in Raalte (zie foto’s) en afgelopen weekend tijdens het ‘Elshof-feest' in Elshof. De komende tijd kan je trouwens met een gerust hart naar de WC gaan tijdens het Broeklanderfeest in Broekland, de Pompdagen in Heino, Stöppelhaene in Raalte en Ponyweek in Heeten. Voor de programma’s tijdens deze dorpsfeesten zie deze websites: www.broeklanderfeest.nl, www.pompdagen.nl, www.stoppelhaene.nl en www.ponyweek.nl.
 • Reinigen buitenzijde 291 woningen aan de Oldermannenlaan in Zwolle

  Reinigen buitenzijde 291 woningen aan de Oldermannenlaan in Zwolle

  Nou, zoek de verschillen maar. En die zijn er zeker! Afgelopen week zijn we in opdracht Lenferink Vastgoedonderhoud gestart met het reinigen van 291 woningen verdeeld over 8 blokken aan de Oldermannenlaan in Zwolle. En het bijzondere is dat ik daar tot nu toe nog geen enkele oude man gezien heb ? ? We reinigen daar de balkonvloeren en balkonhekken, betonnen muurafdekkers galerij, betonnen gevelbanden kopse kanten en trappenhuizen, trespa dakgootbekleding en overige beplatingen, gevelmetselwerk en aansluitend hydrofoberen wij het metselwerk van de gevel. Hydrofoberen?? hoor ik je denken. Ja, hydrofoberen ja. Dat doen we met hydrofobeer van Juma Solutions (www.jumasolutions.com). Na deze behandeling stoten beton en steen het water af, ontstaan er minder snel schimmels, algen of mossen, wordt de spouwmuur beter geïsoleerd, blijven de kleuren van het metsel- en voegwerk langer mooi en gaat het voegwerk langer mee. Het complex wordt compleet gesteigerd, waardoor we onze 21 meter Nifty Lift hoogwerker niet hoeven in te zetten. Da’s mooi, want dan kunnen we haar ergens anders gebruiken. We zijn hier in Zwolle trouwens nog wel een tijdje bezig. Eind november verwachten we namelijk klaar te zijn met het laatste gedeelte van deze supermooie en grote klus... en dat is het glasbewassen na het schilderen en het vervangen van sommig glas.
 • Weekendreiniging Eventcenter Zwolle

  Weekendreiniging Eventcenter Zwolle

  Ook in het weekend maken wij schoon... net zoals afgelopen zondag in Zwolle. Daar mochten wij, na een groot feest in het Eventscenter van Lumen Hotel & Events, de boel grondig reinigen. Met een team van 16 personen hebben wij binnen 5 uur ervoor gezorgd alsof er niets gebeurd was. Omdat deze klus in de loop van de middag begon en in het begin van de avond klaar was, hebben wij tussendoor mogen genieten van een heerlijke avondmaaltijd, verzorgd door de keukenbrigade van Hotel Lumen. Een dag later hebben we trouwens een bericht gekregen van het management dat ze enorm tevreden waren met het door ons uitgevoerde reinigingswerk. Kijk, dat was een mooie opsteker voor ons allemaal.
 • Reinigen buitenzijde stadhuis Zwolle

  Reinigen buitenzijde stadhuis Zwolle

  Voorzichtigheid geboden tijdens ons werk aan het Stadhuis van Zwolle. Als wij reinigen, dan doen wij dat altijd met veel aandacht, maar betreft het een pand uit de 1821, dan doen we dit toch echt met extra oplettendheid. Je moet er toch niet aan denken dat... Wist je trouwens dat de eerste fundamenten van dit stadhuis op deze locatie aan het Grote Kerkplein in het jaar 1447 gelegd zijn? En dat er na het samenvoegen van een aantal naastgelegen panden zoals het Wijnhuis en Raadhuistoren vele jaren later een ingrijpende modernisering heeft plaatsgevonden met als resultaat dit gebouw in 1821? Door ruimtegebrek is er in 1975 een modern gedeelte tegenaan gebouwd. Door de groei van de stad Zwolle kwam er opnieuw ruimtegebrek waardoor er in de jaren 90 veel ambtenaren verhuisd zijn naar het nieuwe gemeentekantoor aan het Lübeckplein in de wijk Hanzeland. Met onze Meclean hogedrukspuit en het tuckerpolesysteem zijn wij hier vorige week gestart met een project voor Palet Vastgoedonderhoud (www.paletvgo.nl). Wij reinigen de boeidelen en daklijsten inclusief de klossen, de luiken aan beide zijden, houtwerk, betonnen onderdelen, regenpijpen, stucwerk en als laatste wassen wij alle ramen.
 • Gevelreiniging en ramen + kozijnen wassen in Raalte

  Gevelreiniging en ramen + kozijnen wassen in Raalte

  Complimenten krijgen is fijn! Want dat je óók de gevels mag reinigen van de werkplaats en het kantoorpand van een opdrachtgever zelf... dat is toch een compliment, een bevestiging van 'dat je het goed doet' zeg maar? Zo hebben we met gepaste druk en heet water de gevels van Bouwbedrijf Gebroeders Meijer met onze Meclean hogedrukspuit. En nadat wij klaar waren, hebben wij daar de ramen inclusief de kozijnen gewassen. Zo zijn de gevels van boven tot onder weer schoon en hebben de gebouwen daar in Raalte weer een representatieve uitstraling, zo een 'waar je u tegen zegt’. Over schoon gesproken... bouwbedrijf Gebroeders Meijer is sinds januari van dit jaar bezig aan een groot project in Heeten. Daarom staan er voor hun team op het terrein aan de Stevenskamp een WC-Unit, schaftketen en een uitvoerderskeet. Deze maken wij 2 x per week schoon, zodat niet alleen de medewerkers van Gebroeders Meijer op kantoor en op de werkplaats in Raalte prettig werken, maar ook daar op locatie in Heeten.
 • 250 zonnepanelen gereinigd in 1 week bij 2 klanten

  250 zonnepanelen gereinigd in 1 week bij 2 klanten

  Meer dan 250 zonnepanelen in één week schoon! Bij meerdere klanten èn dat het nodig was, zeker wel… bekijk de foto’s maar eens. De eerste 45 zonnepanelen hebben we gereinigd bij een particulier en 210 zonnepanelen hebben we gereinigd in opdracht van Veldman Techniek B.V. uit Raalte (www.veldmangroup.com). Omdat zonnepanelen in een bepaalde hellingshoek liggen en vaak een dunne, vuilafstotende laag hebben, hoef je deze in principe niet regelmatig schoon te maken. Maar zodra je merkt dat er een lagere opbrengst is omdat de zonnepanelen vuil zijn en hierdoor minder zonlicht opvangen, dan adviseer ik je toch echt om de "zonnepaneel-reinigers-bij-uitstek" van Te Wierik inschakelen… wij dus! ? Binnen 'no-time’ verwijderen onze specialisten samen met onze hoogwerker en tuckerpolesysteem (Sahara)zand, stuifmeel, bladeren en vogelpoep. En terwijl mijn medewerkers weer op weg zijn naar de volgende klus, renderen de zonnepanelen weer als nieuw... zeg maar zoals ze toen net geplaatst waren.
 • Reinigen glijbaan Heino

  Reinigen glijbaan Heino

  Volgende keer zet ik m’n duikbril op, haha ?. Vorige week hadden wij in opdracht van Koolhof BV weer een bijzonder klusje, die het vermelden zeker waard is. Zo mochten wij de glijbaan van Zwembad De Tippe in Heino reinigen. Omdat ikzelf ook graag de handen uit de mouwen steek en ik die dag geen afspraken had staan, heb ik dit klusje zelf geklaard. Met onze MeClean hogedrukspuit was dit zo gedaan en binnen een paar uur was de glijbaan weer als nieuw. Helemaal gereed voor de eerste afdalingen komend zwemseizoen. Laat de kids (en uiteraard de stoere vaders die zich-niet-willen-laten-kennen) maar komen glijden!
 • Reinigen overkapping buitenzwembad en sporthal Heino

  Reinigen overkapping buitenzwembad en sporthal Heino

  We waren net klaar met onze jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden in Heino, toen bekend werd dat Summercamp plaats ging maken voor 900 Oekraïense oorlogsvluchtelingen. Twee weken lang gaan zij hier opgevangen worden om vanuit hier ondergebracht te worden op locaties verspreid over IJsselland. Waarom maar twee weken, hoor ik je vragen? Nou, na deze twee weken begint het reguliere seizoen van Summercamp Heino (https://heino.nl) en komen de vele gasten die al hun vakantie geboekt hebben. Wat een mooi initiatief, want ook al is het voor een korte periode, de medewerkers van Summercamp moeten nu alles in zeer korte tijd uit de kast halen om een opvang te regelen voor de verwachtte Oekraïense moeders met kinderen. Hoe dan ook, er kan in ieder geval in een schone sporthal gesport worden en tijdens het zwemmen kan men genieten van een schone overkapping aan zowel de binnen- en buitenzijde. Omdat het zwembad al gevuld was met water, was het reinigen van de overkapping trouwens een enorme uitdaging. Daarom hebben we een 9 meter lange loopbrug gehuurd bij 123 Machineverhuur (https://www.123machineverhuur.nl/vestigingen/raalte), zodat we veilig en zonder nat te worden ons schoonmaakwerk konden uitvoeren. Ik was eerst voornemend om mijn speedboot in het zwembadwater te leggen om de boel te reinigen (ja die boot, waar ik met mijn zwembroek aan bleef hangen), maar dit bleek te omslachtig ?
 • Opleveringsschoonmaak 54 appartementen Nijmegen

  Opleveringsschoonmaak 54 appartementen Nijmegen

  Dat er niet alleen meters gemaakt worden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, daar zijn wij inmiddels wel achtergekomen. Ons team heeft er namelijk ook een aantal achter de rug tijdens deze klus die wij in opdracht van Pleijsier Bouw en Onderhoud (https://www.pleijsierbouwenonderhoud.nl) hebben uitgevoerd. Zo mochten wij afgelopen week de opleveringsschoonmaak van 54 appartementen uitvoeren. Dit is wat wij gedaan hebben... (ga maar even zitten ?): alle ramen wassen binnenzijde, afnemen van de liggende delen zoals plinten, vensterbanken enz., afnemen van de deuren, reinigen sanitair en tegelwerk... inclusief het verwijderen van stickers, merktekens en cementsluier, stofzuigen en dweilen van de vloeren, reinigen van de keukens inclusief de binnenzijde van de kastjes, het schoonvegen van de centrale gangen, het schoonvegen en nat reinigen van de 3 trappenhuizen, de fietsenberging uitvegen, het schoonvegen van de gangen in de kelders, het reinigen van de vloer van de parkeergarage met onze spiksplinternieuwe schrobzuigmachine en tot slot het reinigen van alle balkons. Over de Vierdaagse van Nijmegen gesproken, wist je dat deze sinds 1909 jaarlijks georganiseerd wordt en dat er 52.330 mensen meedoen uit zo'n 80 landen? En oh ja, dat het de grootste wandelprestatietocht ter wereld is en dat deze dit jaar ook weer gehouden wordt van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli? Nou, leuk om te weten toch? ?
 • Reiniging en waslaag aanbrengen vloeren AH Winterswijk

  Reiniging en waslaag aanbrengen vloeren AH Winterswijk

  Van iets ouds, weer iets nieuws maken, daar zijn wij van Te Wierik Specialistische Reiniging goed in… al zeg ik het zelf. Afgelopen week mochten wij voor Europa Have uit Didam, de vloeren van de kantoren en de kantine in het pand van de Albert Heijn in Winterswijk grondig reinigen en in de was zetten. Bij deze vloeren was het niet voldoende om deze droog te strippen, daarom hebben wij deze vervolgens ook met Jontec Deepstrip gestript. Na het strippen en reinigen hebben we 2 waslagen Jontec Luna aangebracht waarna de vloeren in Winterswijk er weer uitzagen als nieuw... en wat mij betreft er weer jaren tegenaan kan. Op de bijgevoegde foto’s kan je goed zien hoe wij te werk zijn gegaan en hoe het uiteindelijke resultaat geworden is.
 • Sloopwerkzaamheden en opleveringsschoonmaak Varsseveld

  Sloopwerkzaamheden en opleveringsschoonmaak Varsseveld

  Ik weet zeker dat mijn schoen overgeslagen gaat worden de komende tijd, haha. Want volgens mij is het geen goed plan geweest om schoorstenen weg te halen in de periode dat Sint met zijn Pieten cadeautjes aan het bezorgen is bij de kinderen in Varsseveld. Dit keer zijn we er namelijk op uit gestuurd door Lenferink Vastgoedhonderhoud om in Varsseveld 4 woningen grondig aan te pakken. Zo verwijderen we, na eerst alles afgedekt te hebben met afdekmateriaal, de schoorstenen tot aan de zoldervloeren, de isolatie van de zolders, wassen we na het opleveren al het glas en doen we de algehele opleveringsschoonmaak van de woningen. En om de werkzaamheden helemaal goed af te ronden, houden we voor onze collega’s gedurende dit project de schaftkeet en toiletgroep schoon.
 • Reinigen buitenzijde woningen in Meppel

  Reinigen buitenzijde woningen in Meppel

  Toen wij afgelopen week op ons kantoor vertelden dat wij voor Lenferink Vastgoedonderhoud aan de Osseweide in Meppel aan het werk zouden gaan, werden wij gewaarschuwd dat daar veel muggen zouden zijn. Meppel zou namelijk geteisterd worden door muggenplagen. En dan met name in de periode dat wij daar aan het werk zouden zijn. Op het ergste voorbereid begonnen wij in Meppel aan onze klus. Maar tijdens het reinigen van het trespa en de borstweringen aan de voor- en achterzijde van de woningen en het wassen van alle ramen, hebben wij niet één mug gezien. Toen wij een bewoonster van de Osseweide vroegen of zij ook hinder ondervond van de muggen, kwam de aap uit de mouw: inwoners van Meppel worden ook wel ‘muggen’ genoemd. Want volgens een oud volksverhaal dachten zij ooit, ergens rond 1850, dat de Meppeler Toren in brand zou staan. Zij zagen namelijk rook uit de kerktoren komen wat later een zwerm muggen bleek te zijn. Vals alarm dus... niet alleen rond 1850 maar ook in december 2021.
 • Opleveringsschoonmaak bij Azerty in Raalte

  Opleveringsschoonmaak bij Azerty in Raalte

  De opleveringsschoonmaak van het nieuwe pand van Azerty.nl aan de Tjalkstraat hier in Raalte, was een van de laatste klussen van vorig jaar. En het was er niet zomaar èèn… het was een hele speciale. Niet alleen vanwege de altijd perfecte samenwerking met Stefan Brinkers van VDR Bouwgroep B.V. (https://vdrbouwgroep.nl) en de behaalde opleverdatum van 17 december 2021, maar ook vanwege het familiaire tintje wat hier aan zat. Mijn broer Jeroen is namelijk eigenaar van Azerty en even onder ons gesproken: 'Daar ben ik best wel trots op'. Samen met zijn collega’s heeft Jeroen te Wierik dit mega-project van een oude fabriek met een ruimte van 10.000 m2 in een zeer korte tijd weten om te toveren naar een nieuw modern magazijn, technische dienst, service en afhaalbalie. Wil je meer over dit project weten, klik dan op deze link: https://hierinsalland.nl/azerty-verhuist-naar-oude-pand.../ We hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd: reinigen delen van buitenzijde gevel, reinigen alle ramen binnen- en buitenzijde incl. afnemen kozijnen, reinigen van alle vloeren met een oppervlakte van meer dan 3.500 m2, afnemen alle liggende delen en deuren, reinigen van alle kantoren, kantine, assemblage ruimte en het gehele sanitair. Zoals je op de foto’s kunt zien, werk ik altijd met plezier. Helemaal als er een veegmachine aan te pas komt waar je op kunt zitten ha, ha.
 • Reiniging fabriekshallen in Nijverdal

  Reiniging fabriekshallen in Nijverdal

  Het is waar iedereen over praat, na het reinigen van Te Wierik, heb je een oogverblindend resultaat! Het is echt waar, zie de foto’s maar! En dan met name de foto’s van deze klus die wij eind vorig jaar afgerond hebben. Deze wilde ik jullie niet onthouden omdat dit de projecten zijn waar wij eer van ons werk hebben en de klant sterk het gevoel heeft dat hij ons 'niet voor niets' heeft ingeschakeld ?. Voor Broeze (www.broeze.nl) die gespecialiseerd is in bouw- en industriële toepassingen en gevestigd is in Nijverdal, hebben wij hun fabriekshallen onder handen mogen nemen. Zo hebben wij de wanden, constructiebalken en de plafonds in zijn geheel gereinigd. Een best wel arbeidsintensieve klus omdat we de te reinigen onderdelen met zowel een drukspuit moesten afspuiten als met de hand moesten afborstelen. En dit alles niet alleen op de begane grond, maar ook nog eens op grote hoogte waarvoor wij onze eigen Niftylift hoogwerker gebruikten die een hoogte kan bereiken tot 21 meter.
 • Reinigingswerk achterzijde woningen in Zwolle

  Reinigingswerk achterzijde woningen in Zwolle

  Heb een vraag: Wat denk jij, heb je zeemansbenen nodig tijdens schoonmaakwerkzaamheden? Jazeker! Zoals bij deze klus in opdracht van Lenferink Vastgoedonderhoud in Zwolle (https://www.lenferink.com). Maar liefst 110 woningen aan de Kolbleikolk, waarvan het merendeel grenst aan het water, mochten wij grondig reinigen. Omdat het meeste van ons reinigingswerk aan de achterzijde van de woningen plaats zou vinden en wij niet met ladders en schoonmaak-attributen door de woningen wilden gaan, hebben wij het volgende bedacht: met pontons op het water en daar vanaf onze werkzaamheden uitvoeren. En ja, dan moet je stevig op je benen kunnen staan. En winterkou of niet, laat het verplaatsen van deze pontons maar aan mij over ?. Van deze woningen hebben wij aan de voor- en achterzijde de houten kozijnen gereinigd zodat deze direct geschilderd konden worden, de trespa onderdelen gereinigd en aansluitend geconserveerd en tot slot alle ramen gewassen. Het klinkt misschien vreemd, maar dit soort reinigingswerk is ons op het lijf geschreven. Hoe meer uitdaging, des te beter! Je hebt trouwens geen zeemansbenen nodig om onze nieuwe schrob-zuigmachine te bedienen. De Numatic 244NX is een superhandige machine waarmee we de vloeren grondig schoon kunnen krijgen. Dank je wel Coen Koggel van Elco Totaal voor je vakkundige advies en je goede keuze… deze schrob-zuigmachine doet precies waarvoor wij hem aangeschaft hebben. Hij schrobt en zuigt super! Helemaal top!
 • Ventilatiekanalen reinigen in Wijhe

  Ventilatiekanalen reinigen in Wijhe

  Voor de mensen die een ventilatiesysteem in huis of bedrijf hebben…. wist je dat deze tussen de drie en vijf jaar gereinigd moet worden? Dit is erg belangrijk zodat er geen verspreiding mogelijk is van de lucht die aangezogen wordt. Deze is niet alleen vervuild met stof, ziektekiemen en bacteriën... maar ook met stof-vetdeeltjes. Deze stof-vetdeeltjes gaan zich in de loop der jaren afzetten op de wanden van de luchtkanalen. Hierdoor ontstaat er een vettige stoflaag die steeds dikker wordt waardoor de lucht minder goed kan doorstromen en de capaciteit van het ventilatiesysteem afneemt. Als gevolg hiervan kan de ventilator oververhit raken en zelfs lawaaihinder produceren. Ook kunnen er luchtwegklachten ontstaan. Deze week mochten we bij een particulier in Wijhe de ventilatiekanalen reinigen. Om je een idee te geven hoe dit eraan toe gaat, sluit ik een aantal foto’s bij. Wist je trouwens dat het reinigen van lucht- en ventilatiekanalen onderdeel kan zijn van ons Meerjaren Schoonmaakplan? Meer informatie hierover kan je terugvinden op onze nieuwe website: https://tewierik.eu/diensten.../meerjaren-schoonmaakplan Liever 'advies op maat'? Dan komen wij graag kosteloos naar je toe om te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Ter aanvulling overhandigen wij je dan een brochure waarin deze maar ook alle andere werkzaamheden uitgelicht worden die tijdens het Meerjaren Schoonmaakplan uitgevoerd kunnen worden. Te Wierik Specialistische Reiniging, dé specialist in het ontzorgen van reinigen.
 • Specialistisch reinigen van bedrijfshal in Broekland

  Specialistisch reinigen van bedrijfshal in Broekland

  Wij van Te Wierik reinigen niet alleen klein specialistisch voor particulieren, maar ook het grovere werk voor onze zakelijke klanten schuwen wij niet. Zo zijn wij vorige week begonnen met het reinigen van een al ‘tig' jaren in gebruik geweest zijnde bedrijfshal in Broekland, wat uiteindelijk de productiehal gaat worden van Tala. Tala? Ja, Tala ja. Tala ontwerpt en bouwt huizen waar je van. De slimme woningen zijn modulair en gemaakt van CLT (kruislaaghout) en andere natuurlijke materialen. Tijdens het ontwerpen en de productie zijn zij steeds op zoek naar het beste en het meest optimale voor eigenaar, bewoner en de aarde. Hoe mooi is dat? Meer info over Tala vind je op hun website www.tala.nl Schrijver Stalinrichting is dus naar Raalte verhuisd en voor Tala hun oude onderkomen in gebruik neemt, hebben wij de wanden, vloer, liggende delen, roldeur en alle ramen en kozijnen aan de binnenzijde gereinigd. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van onze Meclean hogedrukspuit, een speciaal ontvettend reinigingsmiddel en een speciaal bij 123.nl gehuurde schaarhoogwerker. Op de foto’s kan je zien wat een klus het is geweest. En oh ja, op de foto met de vernevelaar is goed het verschil te zien tussen vervuild en schoon. Schrijver stalinrichting nu in Raalte en Tala nu in Broekland… veel goede zaken toegewenst in jullie nieuwe onderkomen. We houden contact!
 • Veelzijdig specialistisch reinigen in Zwolle

  Veelzijdig specialistisch reinigen in Zwolle

  Voor de mensen die geen idee hebben van wat er allemaal te reinigen valt aan de buitenzijde van een gebouw, die moeten onderstaande eens lezen. Hier zie je een gespecificeerde omschrijving van de werkzaamheden waarmee wij vorige week tijdens een klus aan de Curans Hobbemakade in Zwolle zijn begonnen voor onze vaste partner Lenferink Vastgoedonderhoud. - Reinigen betonafdekker dakrand - Reinigen bovenzijde bovenste betonnen overstek galerij - Reinigen betonafdekkers uitkragende balkons - Reinigen betonafdekkers balkons begane grond - Reinigen betonbakken onder kozijnen - Reinigen bovenzijde betonrand in gevel - Reinigen betonwerk liften op dak - Reinigen straatwerk bij plantenbak - Reinigen straatwerk trappenhuis zijde bij plantenbak - Reinigen straatwerk garage ingang zijde bij plantenbak - Reinigen straatwerk bij school - Reinigen trap bij school en het straatwerk er naar toe En of het nu ver weg is in Amsterdam, Assen of dichterbij in Deventer, Dalfsen of in onze thuisstad Raalte… Op de begane grond of op grote hoogte... Eénmalig of als onderdeel van een méérjaren plan... het maakt ons niet uit waar wij specialistisch voor u mogen reinigen. Wij staan graag voor je klaar, stropen altijd gemotiveerd onze mouwen op en bovenal, wij doen het met veel enthousiasme en plezier.
 • Beton en kunststof reinigen van woningen in Assen

  Beton en kunststof reinigen van woningen in Assen

  Voor onze partner Lenferink Vastgoedonderhoud mogen wij de komende 3 weken in Assen heel veel reinigen. Helemaal daar in Assen hoor ik je vragen? Ja, in Assen, daar waar jaarlijks de TT Assen is. Wist je dat deze motorraces gemiddeld, inclusief trainingen, zo’n 130.000 bezoekers trekt? Het TT circuit parkeergelegenheid biedt aan circa 23.000 auto’s en 25.000 motoren? En oh ja, wist je trouwens dat de letters TT staan voor 'Tourist Trophy’? Maar goed… Bij 86 woningen gaan wij dus de betonnen diktekanten en daken van de bergingen reinigen en de betonnen consoles bij de hoekwoningen. Ook de betonnen waterslagen en de kunststof boeien van al deze woningen en bergingen. Het reinigen van het beton gebeurt trouwens met onze eigen hogedrukspuit, het kunststof doen we gewoon ouderwets en grondig, zoals het hoort... met de hand. Even terugkomend op dat motorracen, misschien worden wij wel sponsor, staat wel mooi zo toch... ons logo? ?
 • Specialistische reiniging Albert Heijn Almere

  Specialistische reiniging Albert Heijn Almere

  Wij komen niet alleen bij 'Appie’ voor onze alledaagse boodschappen, maar ook zakelijk komen we regelmatig over de vloer bij deze grootgrutter. Zo mochten we vorige week weer aantreden in Almere. Dit keer niet alleen voor werkzaamheden op de grond, maar ook 21 meter daarboven! In opdracht van Beheer Europa Have hebben mijn collega’s zònder hoogtevrees de luifel inclusief boei schoongemaakt. Hiervoor hebben wij onze eigen 21 meter lange Niftylift knikarm hoogwerker gebruikt. De hogedrukspuit hebben we ook dit keer weer gehuurd van Twiek Service en Techniek (www.twiekteuge.nl) omdat onze eigen Mc Clean gebruikt werd op een andere klus. De collega’s mèt hoogtevrees, konden trouwens ook de mouwen opstropen, want zij hebben alle ramen aan de buitenzijde, hoge ramen binnenzijde, het lastig bereikbare separatieglas en al het glas in de parkeerkelder twee-zijdig gewassen. Het ramenwassen doen we trouwens al vele jaren bij deze Albert Heijn in Almere en 30 andere Albert Heijn's en Gall & Gall’s verspreid over heel Nederland. De moeite waard om te vermelden is dat vorige week het contract is getekend om dit ook weer in 2022 te mogen doen. Kijk, dit is dan toch weer een bevestiging dat we het goed doen en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever.
 • Herfst in Zwolle en Deventer

  Herfst in Zwolle en Deventer

  Het is weer zover, de herfst is in ons land. Heb persoonlijk niet zo veel met dit seizoen, geef mij maar de zomer of de winter. Kan niet wachten om binnenkort weer op de latten te staan in Oostenrijk. Herfst betekend daarentegen voor ons op het werk een drukte van belang. Onze klanten kunnen met name onze hulp goed gebruiken bij het verwijderen van blad uit de regengoten en de spinnenraggen uit de raamkozijnen. En zo zijn er nog tal van schoonmaakvoorbeelden te noemen die herfst gerelateerd zijn. Kan je ook onze schoonmaakhulp gebruiken en ben je nog geen klant bij ons… wij horen graag van je. Herfstweer heeft ook invloed op de boeidelen van huizen en bergingen. Zo hebben wij afgelopen week de boeidelen van 39 bergingen in Zwolle mogen reinigen. Dit alles in opdracht van onze partner Lenferink Vastgoedonderhoud (www.lenferink.com). En wat dacht je van kozijnen? Voordat de schilders van Koolhof (www.koolhofbv.nl) aan de slag gingen met hun vakwerk, hebben wij het houtwerk van een school in Deventer gereinigd. Zo konden zij vlot aan de slag wat weer resulteerde in een prachtig eindresultaat.
 • Ondersteuning- en opleveringsschoonmaak werkzaamheden

  Ondersteuning- en opleveringsschoonmaak werkzaamheden

  Hilgenkamp Bouwservice uit Heino is niet alleen jullie partner als het gaat om nieuwbouw, verbouw of onderhoud… maar zij zijn ook onze partner met wie wij graag samenwerken. Wij worden regelmatig door hen benaderd om een klus op te pakken om zo met elkaar een perfect eindresultaat te realiseren. Dat deze klussen heel divers en niet alledaags zijn, iets waar wij dus van houden... laat ik graag zien aan de hand van deze voorbeelden: In Zwolle en Raalte zijn wij bezig geweest om dakpannen te verwijderen en in Lemelerveld hebben wij opleverings-schoonmaak-werkzaamheden uitgevoerd na de verbouwing van zes woningen met twee woonlagen en een zolder. Wij hebben de ramen aan de binnen- en buitenzijde gewassen, de kozijnen, vensterbanken en deuren afgenomen. Ook hebben wij de badkamer en toilet compleet gereinigd en de woningen bezemschoon achtergelaten. De foto’s laten overduidelijk zien dat deze klussen samen met Hilgenkamp Bouwservice uit Heino ook nu weer een succes is. Sta jij ook voor of heb je te maken met een ‘specialistische reiniging’ uitdaging? Neem dan contact met mij op, wij van Te Wierik Specialistische Reiniging en onze partners denken graag met je mee. En oh ja, het maakt voor ons niet uit of het een grote of kleine uitdaging is, wij gaan altijd voor een perfect eindresultaat! https://www.hilgenkampbouwservice.nl
 • Schoonmaken op grote hoogte - Amsterdam

  Schoonmaken op grote hoogte - Amsterdam

  Sinds deze week weet ik het zeker: Amsterdam is de allermooiste stad van Nederland! Niet alleen omdat mijn favoriete club daar voetbalt, maar omdat ik het nu zelf ook gezien heb tijdens werkzaamheden op enorme hoogte… ja, ik ben verkocht! Deze week zijn we namelijk in opdracht van Palet Vastgoedonderhoud (https://paletvgo.nl) ver boven de begane grond, begonnen met reinigingswerkzaamheden aan de Amstelboulevard in Amsterdam. Palet Vastgoedonderhoud heeft ons niet alleen dit werk gegund, ze hebben voor ons ook de bereikbaarheid geregeld, omdat onze eigen hoogwerker niet hoger komt dan 30 meter. We maken hier de balkonvloeren, diktekanten, plafonds en de hekwerken van de balkons schoon. Aansluitend wassen we de ramen en reinigen we de kozijnen. Op grote hoogte schoonspuiten doen wij niet alleen voor zakelijke klanten mag je weten. Zo hebben we direct na de bouwvak-vakantie een dak mogen schoonspuiten in opdracht van een particuliere klant. Gelukkig konden we dit keer hier wel bij met onze eigen hoogwerker… ander hadden wij op onze beurt weer een beroep moeten doen op Palet, haha. We hebben trouwens gereinigd met onze eigen Mc Clean hogedrukreiniger die met gepaste druk en heet water de beste resultaten geeft zodat dit dak er weer jaren tegenaan kan.
 • Reinigen daken woningen - Staphorst

  Reinigen daken woningen - Staphorst

  We weten het zeker! Sinds deze week hebben wij er twee grote vrienden bij. We gaan het vast merken aan de grote cadeau’s in onze schoenen tijdens de heerlijke avondjes in december. Laten we eerlijk zijn, wat is er nu fijner voor Sinterklaas en Amerigo dan over schone daken te lopen? En dan ook nog eens over daken in Staphorst, want daar zijn wij vorige week gestart met het reinigen van de daken van 8 woningen in opdracht van Bouwbedrijf Gebr. Meijer uit Raalte (https://gebrmeijer.nl). Ja we weten het, het is vreemd om midden in de zomer te praten over Sinterklaas. Maar wij vonden het toch wel leuk om deze gedachte met jullie te delen. Voor deze klus hebben wij gebruik gemaakt van een hoogwerker en onze eigen Mac Clean hogedrukspuit.
 • Reinigen woningen - Almere

  Reinigen woningen - Almere

  Soms komen wij weleens op een klus, waarvan je van te voren weet dat het een klus is waarvan je eer van je werk gaat krijgen. Nou dit is er zo een, aan de Gaffel in Almere. Hier zijn wij vorige week gestart in opdracht van Palet Vastgoedonderhoud https://paletvgo.nl. Een mooi project waar wij met onze Mac Clean hogedrukspuit ons werk goed kunnen doen, met als bijkomend voordeel dat we kunnen zien waar we gebleven zijn. Vol enthousiasme en met de grootste plezier van de wereld reinigen wij daar van maar liefst 32 woningen de kunststof gevelbekleding, de betonnen muurafdekkers, de betonnen luifels, het metselwerk, de platte daken en aansluitend wassen wij uiteraard alle ramen van deze woningen.
 • Lamellen reiniging van overkapping veranda

  Lamellen reiniging van overkapping veranda

  Het maakt ons eigenlijk niet uit of we bij particuliere of zakelijke klanten onze mouwen mogen opstropen. En dat komt omdat wij van ons werk houden. Komt door de veelzijdigheid, het goede contact met de klanten en onze leveranciers.En als wij klaar zijn met ons werk en de klant is 100% tevreden… kijk, daar doen we het voor. Voor wat betreft de veelzijdigheid zijn deze twee projecten in Luttenberg en Heino een goed voorbeeld: het reinigen van de lamellen in de overkapping van de veranda’s. Wij hebben bij de reiniging gebruik gemaakt van de producten van Juma Solutions (https://www.jumasolutions.com) en de foto’s laten zien dat wij, ook nu weer, eer van ons werk mogen hebben en men voor een zeer lange tijd weer ècht kan gaan genieten van de zon die schijnt op hun veranda. Heeft u ook een reinigingsklus waarvan u weet dat die gereinigd kunnen worden, maar niet precies hoe? Neem dan contact met ons op, want wij weten zeker dat wij de oplossing voor u hebben.
 • Onze breed inzetbare medewerkers

  Onze breed inzetbare medewerkers

  Te Wierik Specialistische Reiniging is een van de 3 partners van Onderpand. Onderpand, eigendom van Lenferink, Nijhof-Willemsen Installatie en PHB Deventer, richt zich op het verduurzamen, beheren en onderhouden van vastgoedportefeuilles van de overheid, semi-overheid en zakelijke markt. Door het combineren van de specialistische kennis wordt dit optimaal gerealiseerd. Een van de verbonden partners is Serco Dakspecialisten die net als wij met enthousiast personeel werken maar af-en-toe een tekort aan personeel hebben. Kijk, dan komen wij graag om de hoek kijken… want aan veel en enthousiast personeel is er bij ons geen gebrek! Sinds februari dit jaar werkt er dus een medewerker van Te Wierik Specialistische Reiniging zonder hoogtevrees dagelijks bij Serco Dakspecialisten. Zijn werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van daken, daklekkages oplossen, foto’s maken van daken, dakgoten, dakbedekking en afvoeren, dakbedekking maken en beveiligingen controleren. Heeft u ook weleens handen tekort voor een korte of langere periode? Neem dan contact met ons op, er is voor u altijd wel een medewerker beschikbaar.
 • Werkondersteuning en reinigen legerbasis

  Werkondersteuning en reinigen legerbasis

  We mogen er niet te veel ruchtbaarheid aan geven, maar omdat dit toch weer zo’n project is waar wij als specialistische reinigers graag aan mee mogen werken, willen wij jullie toch een tipje van de sluier oplichten. Eind mei zijn we begonnen met onze werkzaamheden op een… ssst, niet doorvertellen… legerbasis ergens in het land die gerenoveerd gaat worden. Maar liefst 6 keukens, een grote textielruimte en zo’n 50 tweepersoonskamers inclusief sanitaire ruimte, gaan grondig onder handen genomen worden. Voordat er echter gerenoveerd gaat worden, mogen wij de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Zo snijden wij de kitvoegen weg, reinigen wij de wandtegels en ook de vloertegels onder de douchebak, de ventilatieroosters en de ventilatiekanalen. Ook blazen wij de verwarming door. Zodra straks de renovatie erop zit, doen wij de opleveringsschoonmaak. Niet alleen de gehele binnenzijde van het gebouw, maar ook buiten maken wij het terrein schoon. Omdat het zo goed geheim is gebleven, weet niemand dat dit het tweede gebouw is waaraan wij meewerken. In het begin van dit jaar hebben wij precies dezelfde werkzaamheden uitgevoerd, maar dan in een ander gebouw met hierin 16 tweepersoonskamers en 24 éénpersoonskamers. De uiteindelijke opleveringsschoonmaak hebben wij een paar weken geleden gedaan, halverwege de maand mei.
 • Sloop, ondersteuning en reinigen - Arnhem

  Sloop, ondersteuning en reinigen - Arnhem

  Begin mei van dit jaar zijn we in opdracht van Lenferink Vastgoedonderhoud (www.lenferink.com) samen met Breman Installatietechniek (www.breman.nl) en Neston Betonconservering B.V. (www.neston.nl), begonnen aan ondersteunende werkzaamheden tijdens de renovatie van appartementen van 4 flats in Arnhem. Een kleine 3 maanden voeren wij aan 67 appartementen de volgende werkzaamheden uit: het aanbrengen van stuclopers, het verwijderen van vloertegels en de cementdekvloeren in de badkamers, het verwijderen van de keukenblokken, bovenkastjes en het frezen van sleuven en boren van gaten in de keukens. Sloopwerkzaamheden in de toiletten zoals het verwijderen van het sanitair en het frezen van sleuven en boren van gaten... en de algehele opleveringsschoonmaak van de woningen na het afronden alle werkzaamheden. We reinigen ook de entreepuien van alle 4 flats en de platte daken, het metselwerk van de appartementen, de galerij- en balkonvloeren en plafonds. Ook zetten we een extra collega in als bouwondersteuner, hij biedt overal een helpende hand waar nodig. En oh ja, nu we er toch zijn... gedurende dit project houden wij de natuurlijk de uitvoerderskeet, 2 schaftketen en toiletwagen ook schoon. Nog een paar weken en dan begint de bouwvak en zijn wij klaar met dit leuke project. Da’s mooi, want dan zijn wij uitgerust genoeg om na de zomervakantie vol energie te beginnen aan een nieuw project.
 • Glasbewassing - Heino

  Glasbewassing - Heino

  Wist je dat in Summercamp Heino al sinds 1961 meer dan 1.000.000 kinderen uit binnen- en buitenland vakantie hebben gevierd? Zo'n lange tijd komen wij daar natuurlijk niet reinigen, maar toch wel weer een aardige tijd. Zo ook afgelopen week, toen wij de koepel van 9 meter lang over het zwembad aan de binnen- en buitenkant hebben gereinigd. Een aardige klus mag je weten, zouden wij dit met de hand doen. Maar met behulp van onze eigen hoogwerker en tuckerpole-systeem, dit is een speciale telescoopborstel was dit glasbewassing-project goed te doen. Het voordeel bij het wassen van ramen op grote hoogte is dat wij gebruik kunnen maken van dit tuckerpole-systeem... en door het gebruik van osmose water worden de ramen na het reinigen streeploos schoon.
 • Schoonmaakwerkzaamheden en ondersteuning - Raalte

  Schoonmaakwerkzaamheden en ondersteuning - Raalte

  Onze collega's hebben niet altijd een hoogwerker nodig om het hogerop te zoeken... uh te werken. Het kan natuurlijk ook gewoon via een steiger of de trap. Met deze klus, die wij samen met Palet uitvoerden, hadden wij pas echt eer van ons werk. En dat is te zien ook. Omdat 1 foto meer zegt dan 1000 woorden, laten wij je graag deze fotoreportage zien. Zo vuil hoeft het trouwens niet te worden aan de buitenkant van je woning of bedrijfspand. Met ons Meerjaren Schoonmaakplan voorkom je dit zeker! Een prettige bijkomstigheid is dat met dit plan de schoonmaakkosten inzichtelijk zijn en de kosten geminimaliseerd worden. Het helpt ook mee om je woonhuis in goede staat te houden en met onze jarenlange ervaring, weten wij precies wanneer en op welk moment er gereinigd mag en kan worden. Meer weten over het ‘Meerjaren Schoonmaakplan', neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord (0572-394553).
 • Sloopwerkzaamheden binnenshuis - Nijverdal

  Sloopwerkzaamheden binnenshuis - Nijverdal

  Dat het werk, welke wij altijd bij Te Wierik met enthousiasme uitvoeren, niet voor watjes is, bewijst deze klus wel. En dat wij niet over één nacht ijs gaan ook! In opdracht van P&M Timmerwerken zijn we maar liefst drie dagen lang bezig geweest met sloopwerkzaamheden in een woning in Nijverdal. Zo hebben wij de beton- en cementdekvloer in de woonkamer, hal en badkamer verwijderd. Aansluitend hebben we over de gehele woning zo’n 40 centimeter zand weggeschept. Opdrachtgever tevreden, wij tevreden... op naar de volgende klus.
 • Reiniging flats en appartementen - Arnhem

  Reiniging flats en appartementen - Arnhem

  Dat wij van Te Wierik graag onze mouwen opstropen, dat moge duidelijk zijn. En dat blijkt ook wel uit deze opdracht die wij onlangs van onze partner Lenferink Vastgoedonderhoud kregen. Halverwege april van dit jaar zijn wij begonnen met dit grootschalige project van 3 flats aan het Salvatorplein in Arnhem met zo'n 200 appartementen. Zo reinigen wij aldaar de entreepuien, glazen bouwstenen onderlangs, balkonhekwerken, de boeiranden, de ventilatieroosters van alle appartementen en verwijderen wij de spinrag van de onderzijde van de galerijvloeren.
 • Zonnepanelen reinigen - Elshof

  Zonnepanelen reinigen - Elshof

  Oké, oké, jullie hebben dus van 2 grote vrijstaande boerderij-woningen de ramen, kozijnen, deuren, boeidelen en windveren gereinigd, maar hoeveel zonnepanelen hebben jullie daar dan schoongemaakt? … Nou dat vertellen wij jou graag: maar liefst 360! En om eerlijk te zijn, daar draaien wij onze handen niet voor om. En door onze vakkundige reiniging kunnen ze nu allemaal, stuk-voor-stuk, weer optimaal renderen. Laat de zon maar schijnen daar op de Elshof!
 • Dakrandreinigen en duivenbestrijding De Elfhorst - Raalte

  Dakrandreinigen en duivenbestrijding De Elfhorst - Raalte

  Met onze eigen hoogwerker kunnen we nu precies op de plekken komen waar onze gevleugelde vrienden ook graag komen om uit te rusten en ook veelal een sanitaire stop te houden. Dat duiven hiermee overlast en viezigheid veroorzaken moge duidelijk zijn en wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zo ook door de bewoners van appartementencomplex De Elfhorst in Raalte die daarom contact met ons op nam. Ons enthousiaste team trok er dus op uit met ons paradepaardje, de 350 bar sterke Mc Clean hogedrukmachine, met maar liefst... jaja... 2 pompen die met gepaste druk en heet water ongekend kunnen reinigen, om de dakranden schoon te maken en aansluitend te voorzien van duivenpinnen. Dit uiteraard ter voorkoming dat De Elfhorst binnen de kortste keren weer vereerd gaat worden met bezoekjes in hogere sferen.
 • Glasbewassing Dinoland - Zwolle

  Glasbewassing Dinoland - Zwolle

  In de voorbereidingen naar de komende opening van Dinoland in Zwolle seizoen 2021/2022, hebben wij afgelopen week de mouwen flink uit de mouwen mogen steken in dit avontuurlijkste dinosaurus-park van Nederland. Onze gemotiveerde medewerkers hebben met onze eigen hoogwerker, tuckerpole-systeem en osmose water de ramen aan de binnen- en buitenzijde van het Paleolab gereinigd. Het Paleolab is gevestigd in een grote kas waar bezoekers op zoek gaan naar echte fossielen waarvan de mooiste drie mee naar huis mogen worden genomen. Natuurlijk doen wij niet alleen in Dinoland dit soort werk. Al vele jaren kunnen onze relaties op ons rekenen met projecten zoals deze, van klein tot groot door heel Salland en Overijssel.
 • Glasbewassing Albert Heijn’s en Gall & Gall’s – Beheer Europa Have

  Glasbewassing Albert Heijn’s en Gall & Gall’s – Beheer Europa Have

  In opdracht van Europa Have, een beheermaatschappij in Didam, hebben wij van diverse filialen van Albert Heijn en Gall & Gall in Almere, Apeldoorn, Didam, Winterswijk en nog meer dan 20 plaatsen, afgelopen februari de ramen gewassen. Overigens niet alleen afgelopen februari hebben wij dit gedaan, 6 x per jaar wassen wij de ramen van al deze Albert Heijn en Gall & Gall winkels.

 • Reiniging betonwerk appartementencomplex in Olderbroek – Lenferink Vastgoedonderhoud

  Reiniging betonwerk appartementencomplex in Olderbroek – Lenferink Vastgoedonderhoud

  Voor een appartementencomplex in Oldebroek hebben wij de reiniging van de galerijen en dikte kanten uitgevoerd. Dit doen wij vaker trouwens en dan ook nog eens in nauwe samenwerking met Lenferink Vastgoed Onderhoud (https://www.lenferink.com). Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Dit kan natuurlijk éénmalig of periodiek... wij horen graag van u.
 • Grote schoonmaak binnenzijde fabriek – Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Grote schoonmaak binnenzijde fabriek – Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Bouwhuis Enthoven in Raalte, is een eiproducten-producent. In voorbereiding op een audit, hebben wij een grote schoonmaak gehouden. Zo zorgden wij ervoor dat in 2 weken tijd binnen en buiten alles er weer spic-en-span eruit kwam te zien. Helemaal klaar voor de audit!

 • Sneeuwschuiven - Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Sneeuwschuiven - Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Wij van Specialistische Reiniging Te Wierik zijn niet voor een kleintje te vangen. Van schoorsteenvegen tot sneeuw van het daken halen... wij staan ons mannetje. Zo ook voor eiproducten-producent Bouwhuis Enthoven in Raalte. Na de extreme sneeuwval in het begin, kregen wij het verzoek om de daken sneeuwvrij te maken.

 • Opleveringsschoonmaak en bouwondersteuning – Bouwbedrijf Salverda

  Opleveringsschoonmaak en bouwondersteuning – Bouwbedrijf Salverda

  We zijn er reeds mee begonnen, het groot onderhoud aan meer dan 100 woningen aan de Broekslag in Wijhe. Wij zijn daar met een team van Te Wierik Specialistische Reiniging aanwezig om de binnen- en buitenzijde van de woningen te reinigen en ondersteuning te bieden op de bouw.

 • Slopen van IJssalon Toscana Emmen

  Slopen van IJssalon Toscana Emmen

  Slopen? Ja slopen, dat kunnen wij als de beste! Zo ook in Emmen bij IJssalon Toscane. Hier mochten wij de tussenmuren, vloertegels... inclusief cement-deklaag, het plafond, de lambriseringen en toiletruimte eerder deze maand slopen en afvoeren. Dus ook voor sloopwerkzaamheden bent u bij Specialistische Reiniging Te Wierik aan het juiste adres.

 • Slopen van badkamer – Laurens Badkamers

  Slopen van badkamer – Laurens Badkamers

  Sloopwerkzaamheden voeren wij niet alleen uit in ijssalons, ook uit de badkamers voor Laurens badkamers, mochten wij de bad en douchecabine, sanitair, plafons en wand- en vloertegels verwijderen en afvoeren. Heeft u binnenkort ook iets te slopen en kunt u daar hulp bij gebruiken? Laat het ons dan weten, wij adviseren en helpen u graag.