Portfolio

Te Wierik Specialistische Reiniging met meer dan 25 jaar ervaring doet meer dan alleen schoonmaken. Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden willen wij dit in deze portfolio graag aan u laten zien. En misschien ook wel omdat wij best trots zijn wat wij samen met onze klanten bewerkstelligen. Want zoals u kunt zien is ons werk best divers... 

 • Dakrandreinigen en duivenbestrijding De Elfhorst - Raalte

  Dakrandreinigen en duivenbestrijding De Elfhorst - Raalte

  Met onze eigen hoogwerker kunnen we nu precies op de plekken komen waar onze gevleugelde vrienden ook graag komen om uit te rusten en ook veelal een sanitaire stop te houden. Dat duiven hiermee overlast en viezigheid veroorzaken moge duidelijk zijn en wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zo ook door de bewoners van appartementencomplex De Elfhorst in Raalte die daarom contact met ons op nam. Ons enthousiaste team trok er dus op uit met ons paradepaardje, de 350 bar sterke Mc Clean hogedrukmachine, met maar liefst... jaja... 2 pompen die met gepaste druk en heet water ongekend kunnen reinigen, om de dakranden schoon te maken en aansluitend te voorzien van duivenpinnen. Dit uiteraard ter voorkoming dat De Elfhorst binnen de kortste keren weer vereerd gaat worden met bezoekjes in hogere sferen.
 • Glasbewassing Dinoland - Zwolle

  Glasbewassing Dinoland - Zwolle

  In de voorbereidingen naar de komende opening van Dinoland in Zwolle seizoen 2021/2022, hebben wij afgelopen week de mouwen flink uit de mouwen mogen steken in dit avontuurlijkste dinosaurus-park van Nederland. Onze gemotiveerde medewerkers hebben met onze eigen hoogwerker, tuckerpole-systeem en osmose water de ramen aan de binnen- en buitenzijde van het Paleolab gereinigd. Het Paleolab is gevestigd in een grote kas waar bezoekers op zoek gaan naar echte fossielen waarvan de mooiste drie mee naar huis mogen worden genomen. Natuurlijk doen wij niet alleen in Dinoland dit soort werk. Al vele jaren kunnen onze relaties op ons rekenen met projecten zoals deze, van klein tot groot door heel Salland en Overijssel.
 • Glasbewassing Albert Heijn’s en Gall & Gall’s – Beheer Europa Have

  Glasbewassing Albert Heijn’s en Gall & Gall’s – Beheer Europa Have

  In opdracht van Europa Have, een beheermaatschappij in Didam, hebben wij van diverse filialen van Albert Heijn en Gall & Gall in Almere, Apeldoorn, Didam, Winterswijk en nog meer dan 20 plaatsen, afgelopen februari de ramen gewassen. Overigens niet alleen afgelopen februari hebben wij dit gedaan, 6 x per jaar wassen wij de ramen van al deze Albert Heijn en Gall & Gall winkels.

 • Reiniging betonwerk appartementencomplex in Olderbroek – Lenferink Vastgoedonderhoud

  Reiniging betonwerk appartementencomplex in Olderbroek – Lenferink Vastgoedonderhoud

  Voor een appartementencomplex in Oldebroek hebben wij de reiniging van de galerijen en dikte kanten uitgevoerd. Dit doen wij vaker trouwens en dan ook nog eens in nauwe samenwerking met Lenferink Vastgoed Onderhoud (https://www.lenferink.com). Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Dit kan natuurlijk éénmalig of periodiek... wij horen graag van u.
 • Grote schoonmaak binnenzijde fabriek – Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Grote schoonmaak binnenzijde fabriek – Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Bouwhuis Enthoven in Raalte, is een eiproducten-producent. In voorbereiding op een audit, hebben wij een grote schoonmaak gehouden. Zo zorgden wij ervoor dat in 2 weken tijd binnen en buiten alles er weer spic-en-span eruit kwam te zien. Helemaal klaar voor de audit!

 • Sneeuwschuiven - Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Sneeuwschuiven - Bouwhuis Enthoven Egg Products

  Wij van Specialistische Reiniging Te Wierik zijn niet voor een kleintje te vangen. Van schoorsteenvegen tot sneeuw van het daken halen... wij staan ons mannetje. Zo ook voor eiproducten-producent Bouwhuis Enthoven in Raalte. Na de extreme sneeuwval in het begin, kregen wij het verzoek om de daken sneeuwvrij te maken.

 • Opleveringsschoonmaak en bouwondersteuning – Bouwbedrijf Salverda

  Opleveringsschoonmaak en bouwondersteuning – Bouwbedrijf Salverda

  We zijn er reeds mee begonnen, het groot onderhoud aan meer dan 100 woningen aan de Broekslag in Wijhe. Wij zijn daar met een team van Te Wierik Specialistische Reiniging aanwezig om de binnen- en buitenzijde van de woningen te reinigen en ondersteuning te bieden op de bouw.

 • Slopen van IJssalon Toscana Emmen

  Slopen van IJssalon Toscana Emmen

  Slopen? Ja slopen, dat kunnen wij als de beste! Zo ook in Emmen bij IJssalon Toscane. Hier mochten wij de tussenmuren, vloertegels... inclusief cement-deklaag, het plafond, de lambriseringen en toiletruimte eerder deze maand slopen en afvoeren. Dus ook voor sloopwerkzaamheden bent u bij Specialistische Reiniging Te Wierik aan het juiste adres.

 • Slopen van badkamer – Laurens Badkamers

  Slopen van badkamer – Laurens Badkamers

  Sloopwerkzaamheden voeren wij niet alleen uit in ijssalons, ook uit de badkamers voor Laurens badkamers, mochten wij de bad en douchecabine, sanitair, plafons en wand- en vloertegels verwijderen en afvoeren. Heeft u binnenkort ook iets te slopen en kunt u daar hulp bij gebruiken? Laat het ons dan weten, wij adviseren en helpen u graag.