Glasbewassing

Een huis met schone ramen zorgt voor een mooi aanzicht en uitzicht. De vakbekwame glazenwassers van Te Wierik staan voor kwaliteit: streeploos schone en glanzende ramen. 

Met ons tuckerpole (telescoop) systeem en onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de ramen wassen die met een ladder niet te bereiken zijn.

De tuckerpole is een uitschuifbare stok met borstel heeft een constante aanvoer van osmose water dat wij zelf meebrengen. Osmose water is een speciaal gefilterd water dat geen kalk en mineralen bevat. Hierdoor blijven er dus geen strepen achter.

Wij reinigen bij het ramen wassen altijd de kozijnen en vensterbanken... wat overigens niet altijd vanzelfsprekend is bij onze collega's. Wist u trouwens dat dit de duurzaamheid van het schilderwerk verbeterd? 

Naast het ramen wassen kunnen onze medewerkers ook de rest van uw huis schoonmaken. Denkt u hierbij aan het reinigen van de boeidelen, windveren, dakkapellen en overig houtwerk.

Glazenwasser nodig? Te Wierik Specialistische Reiniging is al jaren hèt glazenwasserbedrijf in Salland en Overijssel op het gebied van glazenwassen.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie over het ramen wassen van uw huis. Onze specialisten staan u graag te woord. 

WhatsApp Image 2021-02-26 at 15.23.08