Corona/Covid 19 reiniging

Te Wierik’s ANTI CORONA SPRAY is uitvoerig getest bij het BlueTest laboratorium in Glasgow UK, het officiële lab waar alle Covid-19 testen voor de Britse overheid worden gedaan. Uit deze testen is gebleken dat de ANTI CORONA SPRAY 100% effectief is tegen het Covid-19 of ook wel het corona virus genoemd.

Te Wierik’s Anti Corona Spray is een vloeibare reiniger op waterbasis. Dit product is speciaal ontworpen om door middel van verneveling of ook wel fogging genoemd, stoom en/of spray ruimtes te reinigen in kantoren, tandarts-, dokters-, fysiopraktijken, algemene ruimtes van VvE’s, zorgcentra, winkels, horeca, etc. inclusief het aanwezige interieur. In tegenstelling tot het gebruik van perioxiden voorkomt dit product verkleuring of ook wel corrosie genoemd van leer en stof en is het veilig voor lakken, lijmen, kunststoffen, metalen enz.

Eenmaal aangebracht in de ruimte zal het product neerslaan op elk oppervlak en direct aan het werk gaan. Tijdens dit proces creëert de Anti Corona Spray een omgeving waarin ziekteverwekkers zich niet kunnen vermenigvuldigen en overleven. Eenmaal gedroogd/verdampt op het oppervlak, zullen de op kationen gebaseerde stoffen een moleculaire beschermlaag vormen die herkolonisatie van pathogenen tot wel 24 uur voorkomt.

Link: https://tewierik.eu/corona/

WhatsApp Image 2021-02-26 at 15.59.31