Voorschoonmaak en reiniging

Met de voorschoonmaak kunnen we u veel werk uit handen nemen. Uw schilder kan gewoon weer doen waar hij goed in is: schilderen!

Het reinigen van kozijnen en deuren doen wij in eerste instantie altijd met water, een spons, indien nodig een schuurspons en een ontvetter. Mocht het zo zijn dat een bestek een bepaald middel voorschrijft, dan is dit uiteraard geen probleem.

Wanneer wij een object gaan schilderen, komt vaak de vraag of we kunststof en metalen onderdelen kunnen reinigen en waxen. Ook dit is voor ons geen enkel probleem... wij werken naar wat het bestek voorschrijft.

Dit komt door onze jarenlange ervaring en wij weten dat flexibiliteit, kwaliteit, communicatie en klanttevredenheid gewoon erg belangrijk zijn.

Te Wierik Specialistische Reiniging is al jaren dé specialist in Salland en Overijssel op het gebied van professioneel voorschoonmaken en reinigen.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie... de specialisten van Te Wierik Specialistische Reiniging staan u graag te woord.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 15.28.52