Gevelreiniging

De gevel van uw kantoor, winkel of bedrijfspand is het eerste dat door een bezoeker, personeel of passant gezien wordt.

Het valt dan ook direct op wanneer gevels of betonnen onderdelen van uw kantoor, winkel of bedrijfspand vervuild zijn. Door alleen al te reinigen kan er een goede indruk achter gelaten worden.

En gaat uw object binnenkort geschilderd worden, dan is het verstandig om de gevel en onderdelen grondig te reinigen voordat er geschilderd wordt.

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, technieken en hebben ook de juiste producten klaarliggen om elke vervuiling aan te pakken.

Met onze hogedrukmachine, die maar liefst 2 pompen heeft tot 350 bar, reinigen wij met gepaste druk en heet water metselwerk, damwanden, dakpannen, beton, stucwerk, balkons, hekwerken en verwijderen wij graffiti.

Met het innovatieve en milieuvriendelijke hydrofobeermiddel die leverbaar is in transparant en een kleur, bieden wij permanente bescherming aan beton, metselwerk, stucwerk en beton.

Niet alleen verwijderen wij mos en alg tevens brengen wij anti-mos aan ter voorkoming hiervan.

Te Wierik Specialistische Reiniging is al jaren dé specialist in Salland en Overijssel op het gebied van professioneel gevelreinigen.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie over het reinigen van uw gevel.

Onze specialisten staan u graag te woord.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 15.56.57