Wie zijn wij?

Al meer dan 24 jaar geleden is Marcel te Wierik gestart als zelfstandig glazenwasser. Door hard werken, flexibel te zijn en kwaliteit te leveren is Te Wierik in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Daarbij is de focus gelegd op reiniging, sloopwerkzaamheden en dienstverlening. Ook ziet u ons met regelmaat bij de particuliere klanten aan het werk en fungeren we als partner in vastgoed-onderhoud.

Door de jaren heen hebben we geleerd dat flexibiliteit en kwaliteit erg belangrijk zijn. Daarom werken wij met een online planningsprogramma dat erg gemakkelijk en duidelijk is in gebruik en kunnen zo snel schakelen.

Om de juiste kwaliteit te leveren trainen we jaarlijks onze medewerkers in productkennis en uitvoering. Daarnaast is iedereen in bezit van VCA. Wij denken graag met u mee in de planning en uitvoering van projecten. Daarbij zijn wij graag open en eerlijk en stellen we als doel dat elk project, voor elke deelnemende partij, een succes wordt. Deze waarden dragen allen bij aan uw klanttevredenheid, die bij ons vooropstaat.

TWwiezijnwijdan